Vanaf 15 oktober kun je bij Telfort super handig 2 (of meer) abonnementen combineren als ze op één adres zijn. En het fijnste, je krijgt 2x zoveel data. Whoop whoop, super voordeel dus, en voor de ouders die van besparen houden. Of wat dacht je van je pubers? Jij blij omdat je meer inzicht hebt in het gebruik, en je hebt twee keer zoveel data. En wat je met die data allemaal kunt doen? Hier zijn genoeg ideeën wat je met je data kunt doen…

Meer data, meer film

Het wordt weer wat minder mooi weer, dus buitenspelen is niet meer de hele dag een optie. Ideaal weer om binnen een filmpje te kijken. Ook als je in een hutje op de hei zit of onderweg naar college bent met de trein. Met die extra data die je maandelijks van ons krijgt, kijk je zonder zorgen een spannende film of aflevering van je favoriete serie.

Wil je Netflix streamen in HD-kwaliteit? Reken er dan op dat je per uur zo’n 2 GB verbruikt.

Baby shark tuuutuuutuuutuuu

Onze kids houden enorm van Engelse filmpjes en liedjes kijken. Gelukkig zijn we een beetje uit de ‘Wheels on the bus’ fase, maar holadiee, daar is baby shark. Pfff, maar lang leven het internet en YouTube, want zonder muzikaal vermaak is het soms toch wat lastiger koken.

Wil je YouTube filmpjes kijken? Dan ben je per uur zo’n 200 tot 400 MB kwijt als je de video’s in normale kwaliteit (480p) kijkt.

Mis niks van tv

Wij hebben geen tv, en kiezen heel bewust wat we wel of niet bekijken. Dat is het handige van de app van iTV. Hiermee kijk televisie waar je maar wilt of kijk je favoriete programma’s terug. In de hele EU kijk je gratis naar Nederlandse tv-zenders via de interactieve TV app op je smartphone of tablet. Of je nu in de trein zit van Eindhoven naar Amsterdam of op de verjaardag van je oma bent. Die ene spannende voetbalwedstrijd hoef je niet te missen en kijk je gewoon op je telefoon.

· Wil je televisiekijken via de iTV app? Dan verbruik je ongeveer 1 GB per uur.

Podcasts en luisterboeken

Of je nou de kinderen naar zwemles brengt, op de fiets zit naar school of een fijne herfstwandeling in het bos maakt. Genieten van luisterboeken en podcasts doe je op ieder moment van de dag, waar je ook bent. Storytel (9,99 per maand) is ideaal als je onbeperkt wilt genieten van het grote aanbod aan Nederlandstalige en Engelstalige luisterboeken. Ook hebben ze een plank met kinderboeken. Handig als je kinderen op de achterbank van de auto wel wat afleiding kunnen gebruiken. Luister je liever een gratis podcast? Blader dan door het aanbod op Spotify of luister naar de Nederlandstalige podcasts van PodNL.

Met z’n allen

Eenmaal thuis op de bank pakt iedereen z’n telefoon erbij. De één kijkt de nieuwste vlogs op YouTube, terwijl de ander zijn favoriete game op zijn smartphone speelt of verzonken is in Twitch. Jij kijkt liever in alle rust de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw terug. Als je in een druk studentenhuis woont of een groot gezin thuis hebt, dan is deze situatie je vast niet onbekend. Met 2x zoveel data op je telefoon kan iedereen zijn eigen ding doen, waar en wanneer je wilt.

Al klant bij Telfort?

Ben je al klant bij Telfort en heb je twee mobiele abonnementen (of meer) op één adres? Dan ontvang je vanaf 15 oktober iedere maand automatisch 2x zoveel data. Daar hoef je verder niets voor te doen. Ook als nieuwe klant profiteer je van dit voordeel als je 2 mobiele abonnementen van Telfort combineert op hetzelfde adres. Wil je meer weten? Lees hier meer over CombiVoordeel van Telfort en hoe het precies in z’n werk gaat.

 

© Shutterstock