Wie ben ik?

In september 2014 ben ik, Astrid, begonnen met bloggen op Coole Ouders punt En El. Waarom? Simpel omdat het zijn van een moeder van drie prachtige kinderen mij elke dag inspireert om te schrijven, tikken en nog meer te bloggen. Over alles wat jij moet weten, kopen of doen als Coole Ouder.

Veel mensen hebben de mogelijkheid om kinderen te krijgen en zichzelf papa of mama te noemen. Maar een echte Coole Ouder investeert in zijn kind(eren), heeft plezier aan het ouderschap en wil niet doorsnee zijn. En daar schrijf ik dus over.10407921_1464226590508090_8022812185984765286_n

Ik ben een jonge mama (born in the ninety’s baby) van vier prachtige kinderen. Een jongen en drie meisjes. Dat is toch een ontzettende rijkdom! Heel gelukkig getrouwd met de leukste man die er rondloopt.

Als je Astrid kent zeg je: Een creatieve, vrolijke, gezellige, sociale, innovatieve, sportieve, grappige en behulpzame meid. Maar ja, wat heb ik eigenlijk over mezelf te vertellen?

Ik ben echt elk vrij moment van de dag bezig met Coole Ouders en mijn andere blog Coolest Kid On The Blog. Nou scheelt het dat ik niet zo heel veel vrije momenten heb dus echt fulltime blogger zou ik mezelf niet noemen. Maar waar ik ook ga, mijn Iphone, met daarop de handige app Evernote, gaat mee. Daarin zet ik gelijk al mijn inspiratie, van een snoeppapiertje op de grond, tot een schreeuwende kleuter in de supermarkt (op diezelfde grond). Alles komt in mijn telefoon te staan anders raakt mijn hoofd vol (dat is dan ook weer een feitje over mezelf… Ik hou van orde en structuur) Door mijn gastouderschap afgelopen vijf jaar heb ik veel ervaring en kennis van verschillende soorten kinderen en hun ouders. En bovenal vind ik het super gaaf om uit te zoeken wat nou echt iets is wat je niet mag missen als Coole Ouder.

Leuke DIY’s vind ik super, ik heb een Pinterest account vol staan met dingen die ik nog allemaal zelf wil maken. Daarnaast stroomt mijn hoofd over van lekkere bakideeën al ben ik zelf geen keuken prinses. En met een half-gare oven (die we nog steeds moeten fixen) lukt het ook vaak niet om mijn geweldige ideeën tot een niet-zwart einde te brengen. Maar we (de kids en ik) doen altijd ons stinkende best om wat lekkers te bakken, gewoon gezellig samen in de keuken.
Officieel ben ik sportief, ja officieel. Ooit, jaaaaaren geleden deed ik een sportopleiding die ik super leuk vond en waar ik goed in was. Maar sinds mijn eerste mini-me geboren werd heb ik deze sportieve kant een beetje begraven onder een berg wasbare luiers. Toch zullen jullie samen met mij de mogelijkheden ontdekken om als Coole Ouder toch tijd te maken om aan je gezondheid te werken.
Gezond eten, drinken en leven vind ik voor een Coole Ouder echt belangrijk. Ik denk niet alleen aan mijn eigen leven, maar vooral aan dat van de kids. Wil ik dat zij leven zoals ik, of zou ik willen dat ze het anders zouden doen? Ik wil dat ik het leven leid dat zij zo over zouden kunnen nemen zonder daar spijt van te hebben. Fouten maken mag, al hou ik er persoonlijk niet van. Toegeven dat ik fout gaat zul je mij niet snel zien doen, omdat ik altijd zal proberen om het toch tot een goed einde te brengen.

Schrijven is een passie van me, die ik heb gevonden in januari 2014. Ik schrijf columns (waarvan er twee verschenen in een bundel) SixWordStory’s (verhalen van slechts zes woorden) die het AD en FD haalden. En ook kwam ik in twee andere verhalen bundels. Momenteel ben ik vooral bezig met het bloggen voor Coole Ouders & Coolest Kid On The Blog. Om content op te bouwen en publiek uit te bereiden, maar vooral omdat dat toch hetgeen is dat mijn grootste passie is. Daarnaast schrijf ik rustig door aan verhalen dus wie weet zie jij over een tijdje wel een kinderboek/roman/column boek van in de winkel liggen…

————————————————————————————————

Op Coole Ouders zul je niet veel foto’s zien van mij of de kinderen. Sowieso gebruik ik de namen van de kinderen nooit maar gebruik ik een ander naam voor ze. Ook zul je ze niet herkenbaar in beeld zien. Dit allemaal met het oog op hun eigen privacy.