Wanneer je in verwachting bent, ben je wellicht nog helemaal niet bezig met het geboortekaartje. Terwijl dit juist zo leuk is om te doen! Tegenwoordig zijn er tal van websites waar je geboortekaartjes online kunt bestellen, wel zo gemakkelijk. Vandaag deel ik de coolste geboortekaartjes met je, zodat jij inspiratie op kunt doen! Lees je mee?

Botanisch

Botanisch is niet alleen in trend in bijvoorbeeld je interieur, maar ook in geboortekaartjes! Het gebruik van natuurlijke kleuren zoals verschillende tinten groen en bruin, in combinatie met een mooie print maakt een hip geboortekaartje! Of je nu kiest voor een simpel bladmotief, of een drukke print met kleuren en dieren, botanisch is leuk!

Stippen en ruiten

Liever een rustiger kaartje met een simpele print? Kies dan voor een geboortekaartje met stippen of ruiten. Vul daarnaast het kaartje aan met een kleur naar keuze, er wordt veel roze gekozen voor een meisje en blauw voor een jongen. Maar een kleur zoals mintgroen of grijsblauw is ook een toffe combinatie.

Okergeel

Okergeel is een trendkleur dit moment, waardoor deze erg leuk is om toe te passen in je geboortekaartje, maar bijvoorbeeld ook in de babykamer en accessoires. Daarnaast is okergeel ook een gender neutrale kleur, wat ideaal is wanneer je het geslacht van je kindje nog niet weet maar wel alvast het geboortekaartje wil ontwerpen.

Zwart/wit

Ook zwart/wit is momenteel populair. De combinatie van twee rustige kleuren in een leuke print zorgt voor een tof geboortekaartje. Liever toch wat meer kleur op je kaartje? Kies dan voor een kleurdetail zoals okergeel, roze of blauw.

Online bestellen

Wat extra ideaal is, is dat dit makkelijk vanaf de bank kan doen, gewoon geboortekaartjes online bestellen. Je kunt ook verschillende proefdrukken aanvragen, waardoor jij zelf alvast kunt kijken hoe het kaartje in het echt is. Een spannende, maar leuke taak om te doen tijdens de zwangerschap!

Wat voor geboortekaartje hadden jullie voor je kleintje?