Tegenwoordig zijn mobiele telefoons vaak in zicht aan tafel. En dat is erg jammer, want juist aan tafel kunnen de meest mooie en leuke gesprekken ontstaan. Of de welbekende vraag ‘ Hoe was het op school’ ? Gevolgd door wat gemummel en gegrom waar je uit moet opmaken dat het wel goed was. Tja, dat was niet het uitgebreide gesprek waar we op hoopten. Maar daar komt nu verandering in, met de kletspot. De kletspot is een pot met allerlei vragen, om elkaar beter te leren kennen en leuke gesprekken te hebben. Benieuwd naar wat de kletspot is en of het wat voor jullie is? Lees dan mee!

Wat is de kletspot?

De kletspot is ontstaan met het idee om weer ouderwets gezellige gesprekken aan tafel te krijgen. De kletspot is een glazen pot met verschillende vragen erin, waardoor nieuwe gesprekken kunnen ontstaan. Het zijn geen standaard vragen, maar vragen waar wat meer over nagedacht moet worden. Daarnaast zorgt het voor een hoop plezier, lachen maar misschien ook wat serieuzere gesprekken.

Het assortiment van kletspot

Er zijn negen verschillende kletspotten, zodat je de kletspot kan kiezen die het beste past bij diegene met wie je het samen wilt doen. Kies bijvoorbeeld voor lieveling, gozers, extra pittig of gewoon de originele kletspot. Daarnaast zijn er ook nog extra vragen bij te bestellen, voor nog meer plezier. De kletspot is daarnaast ook een superleuk cadeau om te geven tijdens bijvoorbeeld de aankomende feestdagen! Succes gegarandeerd tijdens het kerstdiner.

Laten wij ook eens kletsen

Ik vind het idee van kletspot zo leuk, dat het mij aan het denken zette. Het lijkt ons namelijk super leuk om ook eens wat meer met onze lezers te kletsen. Daarom hieronder een drietal vragen, waarop jullie een antwoord kunnen geven in de reacties. Zo kunnen wij onze lezers wat beter leren kennen. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

  • Wat is je grootste droom?
  • Wat wilde je vroeger worden? En wat ben je uiteindelijk geworden?
  • Wanneer heb je voor het laatst de slappe lach gehad en waarom?

Vinden jullie de kletspot een leuk idee? Vergeet niet om mee te kletsen in de reacties!

Je koopt de Kletspot bij KokenEnWonen of in hun online shop.