Je hebt led verlichting voor in de keuken, in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook speciaal voor in de badkamer en in vitrinekasten. In allerlei soorten en maten is led verlichting te koop. Led lampen en led inbouwspotjes. Losse lampjes en geïntegreerde led spots. Zo zie je dat je alle kanten op kunt met de nieuwe led verlichting.

Eigenlijk is voor elke soort verlichting tegenwoordig ook led verlichting online te bestellen. Als we wat specifieker op inbouwspots inzoomen, kun je een keuze gaan maken tussen vervangbare led lampjes, de zogenaamde GU10 spots en de geïntegreerde led spots. De GU10 lampjes moet je zo nu en dan zelf vervangen en een geïntegreerde led inbouwspot plaats je in zijn geheel. Veel makkelijker dus. In je keuken of je woonkamer zijn natuurlijk dimbare led inbouwspots het allermooist. 

Voordeel

Het grote voordeel van led inbouwspotjes is dat ze kant-en-klaar gemonteerd kunnen worden. Geen gepriegel met kleine lampjes die je vast moet pakken of uit je handen schieten. Gewoon in zijn geheel plaatsen. Bovendien zijn ze dimbaar en kun je er een warme sfeer mee creëren. Kijk eens naar de speciale dim-to-warm inbouwspots die er nu zijn. De inbouwdiepte is heel erg laag, zodat je bijna overal, bijvoorbeeld in die mooie vitrinekast waar je mooie spirituele spulletjes in hebt staan, die handige led spots kunt inbouwen. 

Energie

Het leuke aan led verlichting is ook dat je tot wel 90% op je energiekosten kunt besparen! Led spotjes gaan ook veel langer mee dan bijvoorbeeld halogeen. Ze halen een levensduur van gemiddeld 50.000 uur. Dimbare led inbouwspotjes kun je echt overal perfect gebruiken. Zeker ook in de badkamer zodat je ook daar een fijne sfeer kunt scheppen. In je ruime woonkeuken, waar je eerst licht op volle sterkte wil hebben tijdens het kokkerellen. Als je bijna klaar bent met het bereiden van de maaltijd en je gasten plaats hebben genomen aan die heerlijk gezellig gedekte tafel, kunnen de inbouwspotjes gedimd worden. Zo geniet van het koken en van het diner. Geniet van de nabijheid van je vrienden, van het samenzijn en van de goede gesprekken. Creëer de juiste sfeer met de juiste dimbare inbouwspots.