Hop hop hop, Amerigo in galop. Door de straten loopt hij henen, tralalalala. Het is weer tijd voor …. DE SINTHOP! Dit jaar kun je bij bijna 50 bloggers langs hoppen, en overal maak je kans op fantastische prijzen! Lekker hoor, dat die online Sint jullie zak maar zo eens even goed kan spekken. Het is natuurlijk behalve de win-acties ook fantastisch leuk om op deze manier nog weer andere gave blogs te ontdekken.

Hop op z’n Japans terug naar Life by Jess

Ben jij zo iemand die tegen de stroom inzwemt, of op z’n Japans de blog hop van rechts naar links/voor naar achter doet? Dan moet je nu naar Life by Jess verder gaan hoppen. Voor de rest van ons, als je deze hop straks verder hopt, dan kom je als laatste bij Life by Jess uit en weet je zeker dat je iedereen hebt gehad.

Jessica is, net als ik, 27 jaartjes jong en mama van twee schattige poezen. Oh, en alweer 16,5 week zwanger van hun eerste kindje. Een bijna mama blogger dus. Super leuk detail, ze reizen nu rond in Amerika, dus als je een travel liefhebber bent, dan moet je daar echt even rond neuzen. Eigenlijk is deze lifestyle blog gewoon heerlijk leesvoer voor iedereen die het leuk vind om ook een kijkje in het leven van een ander te nemen.

Wat kun je op Coole Ouders lezen

Ik ben mama van maar liefst vier kids, met elk een fantastisch karakter en eigenschappen. Allemaal lijken ze op elkaar, maar toch zo verschillend. Prachtig! Op Coole Ouders schrijf ik steeds meer en meer over duurzaam leven, minimaliseren (want hey, vier kids brengt een hoop rommel met zich mee) en bewuster opvoeden. Waar ik de eerste paar jaar echt het gevoel had maar wat aan te rommelen, en maar wat te doen, is dat nu gelukkig anders. Ik heb een doel voor ogen, weet wat ik voor de kids wil.

Daarbij focussen we ons ook meer op early learning, en het spelen met speelgoed dat open end is. En natuurlijk nemen we de kids meer en meer op ontdekkingstocht mee. Naar plaatsen waar ze normal gesproken niet komen, En af en toe blijf ik toch wat interieur inspiratie plaatsen (dat interieur vlammetje is immers niet te doven) waarin ik behalve mooie plaatjes ook handige tips deel, hoe je die dingen in je eigen huis kunt toepassen.

WIN: Houten twee raamsticker sets van Feestje van Hout

En dan nu het leukste stukje van deze blog… Je kunt namelijk een hartstikke toffe HOUTEN (ja je leest het goed, lekker duurzaam dus) raamstickers weggeven. Ik heb eerlijk gezegd echt nog nooit houten raamstickers gezien, maar wat zijn ze mooi!

Gemaakt van mooi naturel hout, wat je met doorzichtig dubbelzijdig tape kunt opplakken, dus ook van buiten ziet het er leuk uit. Je wint niet alleen de Sint set, maar krijgt ook de uitbereidings-set voor kerst erbij! Kun je het gewoon lekker de feestmaanden hele toffe en vooral originele raamversiering hebben. En volgend jaar gebruik je ze gewoon opnieuw!

Bij een Feestje van Hout verkopen ze trouwens ontzettend veel leuks (ik moet echt mijn online portemonnee goed verstoppen, want anders shop ik ‘m helemaal leeg). Leuk detail, deze webshop is dit jaar overgenomen door collega blogger Jodi (van Lief Thuis) dus extra leuk dat ze deze prijs wilde weggeven tijdens de SintHop.

Meedoen kan tot en met zaterdag 24 november 2018 23:59 uur, via onderstaand formulier. Laat ons weten waarom jij deze houten raamsticker sets wilt winnen.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres (hiermee schrijf je je ook in voor onze happy mail)” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Verder hoppen naar Aukje’s wereld

Het is niet alleen maar vandaag feest op Aukjeswereld tijdens de SintHop, deze hele week staan er al super gave win-acties online tijdens de mega win week! Mijn favoriete win-actie is de retro 2-1 bike (loopfiets) dus ik doe lekker zelf ook mee.

Verder kun je bijna dagelijks leuke blogs vinden bij Charlotte (want Aukje is de dochter van Charlotte vandaar de blog naam) over het leven met twee meiden. Leuk voor meisjes mama’s dus!

Samenvatting

Je kunt na het meedoen met de win-actie voor de houten raamsticker set door hoppen naar Aukje’s Wereld en terug hoppen naar Life by Jess.

Meedoen met de win-actie kan tot en met zaterdag 24 november 2018.

 

PIN IT