Het is weer kouder aan het worden. En ondanks de lange nazomer is het nu toch echt wel de tijd van het jaar om te kijken naar schoenen die niet alleen maar trendy zijn, maar vooral lekker warm. Want koude voeten zijn echt funest voor een goede gezondheid. Ik kan in de winter gewoon met een t-shirt lopen, als mijn voetjes maar warm zijn. Koude voeten en een dikke trui is gewoon geen doen. Stervenskoud krijg ik het ervan.

En daarom delen we vandaag heerlijke warme winterboots voor coole moeders. Want als mama niet blij is, dan is er niemand blij. En ook wel leuk om te weten, sommige van deze heerlijke warme winterboots zijn er ook in een mini maatje. Kun je lekker gaan twinnen met je dochter of zoon. Super leuk en hipper dan dat…. wordt je niet.

Fake fur is helemaal HOT. En in de winter snap ik dat ook wel. Want hoe zachter de buitenkant hoe meer knuffelbaar mama wordt. En je hoeft echt niet alleen maar fake fur in je kleding te gebruiken. Je kunt ook je hele winterboots ermee bekleden. Zoals bovenstaande boots. Ze hebben veel weg van Uggs (die zelf overigens verboden zijn in ons huishouden) maar bekleed met super veel fake vossen fur staat het al heel anders.

Prachtige roze warme boots van Tom Tailor . Ze lijken wat op de welbekende Timberlands, maar hebben een mooie vrouwelijke kleur. Lekker oudroze en lekker warm van binnen. En het past natuurlijk perfect bij andere Tom Tailor kleding. Fijne match.

Een warme winterboot met hakje. Heel fijn voor als je op kantoor wat netter eruit moet zien, maar niet met blote voetjes in pumps hoeft te stappen. Dit hakje (en de grove zool, ideaal voor wanneer het glad is of sneeuw ligt) kan prima bij een nettere outfit, en is ook leuk voor wanneer je een avondje uit gaat. Of gewoon om de kids in stijl naar school te brengen.

Mooi roze is niet lelijk. En het riempje, het bontje en de kanten strikjes op de achterkant van deze boot maken het een extra vrouwelijk exemplaar. Super leuk!