Wij houden van wereldwijze kids doen opgroeien. Kinderen die weten dat de wereld groter is dan hun huis, hun woonwijk of zelfs hun eigen land. We willen ze de wereld laten zien, leren over andere culturen en gewoontes. Over steden, hoofdsteden, rivieren en kleinere dorpjes. Gelukkig is er meer dan genoeg materiaal om dit voor elkaar te krijgen. Wat dacht je van speelgoed, spelletjes en natuurlijk boeken. Documentaires of reis programma’s over de landen om ons heen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, want in deze tijd kun je gewoon vanaf de bank de hele wereld verkennen.

Maar dat kan ook door gewoon naar je muur te kijken. Huh, wat zeg ik nou?! Ja, wereldkaarten zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Ik heb zelf vroeger voor een werkstuk zelf een wereldkaart gemaakt. De randjes eraf gebrand, en vervolgens iets teveel gebrand, dus onder de kraan gehouden. Oeps, hele kaart nat. Dus (want dat doe je met een nog niet helemaal ontwikkeld brein) even in de magnetron laten drogen. Kortsluiting! Ahum… Gelukkig kunnen we nu gewoon een gave wereldkaart kopen, in een winkel of zelfs online.

Leerzame wereldkaarten aan de muur

En omdat wij helemaal pro early learning zijn, zijn wij zo enthousiast over wereldkaarten. Ook om ze niet alleen maar in een boek te hebben, maar bijvoorbeeld aan de muur in de kinderkamer, of boven de speelplek van de kids. Of voor jezelf aan de muur.

Er zijn een heleboel verschillende soorten wereldkaarten op bijvoorbeeld een canvas doek van klein tot XXL-formaat, of hout… En zelfs op aluminium!

Voor de kleintjes zijn er wereldkaarten met alle dieren die in de betreffende continenten horen. Zo kunnen ze lekker spelenderwijs leren over welk die waar hoort, wat hun habitat is etc.

En daarna kun je kiezen voor wereldkaarten met alleen de hoofdsteden, of een wereldkaart waar je aan de hand van stippen kunt zien hoeveel inwoners een stad heeft. Leren door een kunstwerk in huis te halen, wat wil je nog meer?!!?

WIN: SHOPTEGOED T.W.V. € 79,95

En het allerleukste komt nu natuurlijk. We mogen namelijk iemand gelukkig maken met maar liefst € 79,95 aan shop tegoed bij wereldkaarten.nl

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder te reageren, of via het Facebook bericht. De winnaar krijgt op 1 november een email met daarin de code waarmee je lekker kunt shoppen. Dus zorg er . wel voor dat je een geldig email adres* achterlaat in het reactie formulier, zodat we je kunnen contacteren.

[contact-form to=”info@cooleouders.nl” subject=”WIN Wereldkaarten.nl”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres (je email adres wordt alleen voor deze win-actie gebruikt)” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Waarom wil je shoptegoed voor Wereldkaarten.nl winnen?!” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

*  wij gebruiken jouw email adres alleen om je te contacteren voor deze win-actie.