Het is weer 2019! Een heel nieuw en fris jaar. En met een nieuw jaar komen nieuwe veranderingen en wat mij betreft verbeteringen! Zo gaan we dit jaar minderen en beteren. Dus niet meer elke dag een halfgebakken blog online, maar elke week één artikel BOMVOL inspiratie en informatie waar je ook echt wat mee kunt. En we gaan een Facebookgroep koppelen aan Coole Ouders. In deze groep kun je je eigen weg naar duurzaamheid, minimaliseren of groen leven delen, vragen stellen of anderen vooruit helpen.
In deze groep zal ik ook regelmatig live gaan zodat je niet alleen de blogs kunt lezen, maar ook live vragen kunt stellen of jouw ervaringen kunt delen. Een stuk persoonlijker dan eerst dus, en ik denk dat de interactie ervoor gaat zorgen dat dit een plek wordt die je niet meer kunt wegdenken.

Maar voor nu gaan we eerst het jaar knallend beginnen met de Nieuwjaars Blog Hop van 2019! Bijna dertig bloggers stellen zichzelf en hun site aan je voor, en op alle blogs kun je een fantastische prijs winnen. Bij ons win je een super leuk en innovatief cadeau winnen, namelijk een speelset van Brikkon. Dus lees gauw verder…

Terug hoppen naar Mama Scrapelle

Bij Mama Scrapelle kun je alles over moederschap vinden. Dit is wat zij zelf zegt over haar blog: “MamaScrapelle is een blog voor moeders, gastouders, pedagogisch medewerkers, juffen, tante’s, oma’s, vriendinnen en iedereen die het leuk vind om tips te lezen voor baby, dreumes, peuter en kleuter. Zo kunnen de lezers artikelen lezen over uitstapjes, reviews van producten, dierentuinen, vakantieparken, maar denk ook aan creatieve knutsels die je met de jonge kinderen kunt doen. Van Seizoen tot Thema alles komt voorbij.” Ook Ellen geeft een toffe prijs weg, dus terug hoppen (of helemaal verder hoppen, dan kom je vanzelf bij haar uit) om te zien wat zij weggeeft is zeker de moeite waard.

Wat kun je vinden op Coole Ouders

Op Coole Ouders geven we elke week inspiratie over minimaliseren, groener leven, duurzaam wonen, leren en spelen met kinderen en bewuster leven. Gewoon maar wat aanrommelen is niet ons ding. Dus als je meer wilt weten over hoe je met minder veel meer kunt, of je wilt eens inspiratie over early learning ideeën dan ben je hier op de juiste plek. Juist omdat we niet alles al 100% voor elkaar hebben, kun je hier onze reis volgen naar een waardevol leven.
In onze blogs nemen we je mee met onze eigen minimaliseer trip, en hoe wij van een ‘gewoon gezin’ gaan naar een gezin dat meer denkt aan de toekomst, dat duurzamer bezig is en dat bewust opvoedt. Of je dus een beginner bent of al wat verder in je eigen avontuur, hier zul je elke week weer nieuwe inspiratie vinden.

WIN: duurzame Brikkon speelset

Bijna iedereen die wij kennen heeft wel een set Duplo of LEGO in huis. En niet zonder reden.. Want met deze plastic steentjes kun je zo ontzettend veel kanten op. Je kunt bouwen wat er in het boekje staat (wat inzicht geeft), of je bedenkt zelf iets (creativiteit en oplossingsgericht leren denken).

En er is een nieuwe manier van spelen met de welbekende steentjes. Namelijk de duurzame en houten speelsets van Brikkon. Gemaakt van multiplex waarop je de steentjes die je al hebt (deze zijn dus niet inbegrepen) kunt plaatsen. Zo bouw je met de boom speelset een fantastische boomhut, of bouw je het Brikkon kasteel uit tot een NinjaGo kasteel, of een plek waar de LEGO Knights kunnen wonen. Of is het toch het ijspaleis van Elsa en Anna?

Meedoen met onze win-actie kan tot en met zaterdag 12 januari 2019. Op zondag 13 januari 2019 krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Zorg er dus voor dat het email adres dat je opgeeft geldig is. Meedoen kan door het formulier hieronder in te vullen.

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=ztCq1&webforms_id=30551104″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Verder hoppen naar Meer Met Mama

Je kunt na het meedoen met onze fantastische winactie verder hoppen naar Maddy, van ‘Meer met mama‘. Op Meer met Mama zul je eerlijke verhalen lezen over hoe het ouderschap soms echt kan zijn. Laten we eerlijk zijn, de perfecte beelden die we op social media heel vaak voorbij zien komen staan soms nogal van de realiteit. Natuurlijk is ouderschap mooi, prachtig en liefdevol, maar ook zwaar. Stiekem modderen we met z’n allen maar wat aan en doen wat we denken dat het juiste is, je leest op Meer met Mama dus ook blunders en dingen die elke andere ouder tegen komt.
Maddy geeft ook een hele toffe prijs weg, dus hop hop, verder hoppen jij!