Ook moe van alle ‘Moederdag-cadeau-tips’? Wij vroegen een aantal (bloggende) moeders wat zij echt nooit meer voor Moederdag zouden willen en kwamen met een handig lijstje. Dus heb je nog geen inspiratie, kijk dan vooral hier wat je niet moet kopen, of moet willen krijgen ūüėČ Wij presenteren u de 21¬†dingen die je absoluut niet aan je moeder zou mogen geven op deze speciale dag.

1) Deegroller

Ja, misschien kan de opvoeding van de kinderen iets beter. Zouden ze minder snoep moeten krijgen en meer moeten worden aangepakt door moeder de vrouw. Maar een deegroller is wel echt zooooo 1960!

2) Een schuursponsje (of iets anders wat je aan je schoonmoeder zou geven)
Desiree: Alles wat mijn vriend koopt voor zijn eigen moeder….schuursponsjes…over de top wijnglas….zulke dingen ….sowieso niks huishoudelijk…iets waar ik zelf wat aan heb en wil….een geen mega duren cadeautjes¬†hebben we afgesproken …maar dit jaar pas mijn 3de moederdag

3) Theedoeken
Gelukkig heeft bijna heel Nederland tegenwoordig een vaatwasser, dus nieuwe theedoeken¬†hebben echt niet nodig. Die drie keer per jaar dat we wel afwassen kunnen we het prima af met oma’s theedoeken met foute bloemetjes erop.

4) Weegschaal
Last van lovehandles? Handle it different. Geef absoluut, wij herhalen absoluut NOOIT een weegschaal op Moederdag. Ook niet voor haar verjaardag, niet met Kerst, of Sinterklaas. Ook niet aan je eigen moeder, collega of nichtje. Gewoon geen één persoon met een laag testosteron gehalte.

5) Tandpasta
Wil jij ook wel een vrouwtje met een stralende lach? Maak dan gewoon wat vaker grapjes, want als je tandpasta geeft zul je alleen maar een vrouw hebben die lacht als een boer met kiespijn.

6) Anti-age creme
Do we need to say more?

7) Sokken
Helemaal oké cadeau voor Vaderdag, maar Moederdag?!

8) Iets wat veel geld kost

Tenminste, als je bent zoals Minke. Zij heeft liever een leuke zelfgemaakte knutsel van haar kinderen, of een ontbijtje op bed.

9) Ontbijt op bed

Huh? Ja, net zeiden we nog dat een ontbijt op bed leuk is, maar Judith heeft liever geen ontbijt op bed. Want wie gaat daarna alles opruimen?! Lees, de kruimels uit het bed zuigen, het bed verschonen omdat er jus d’orange op is geknoeid, en natuurlijk de keuken die helemaal overhoop is gehaald door de kids, omdat ze niet weten waar alles ligt… Tja… Ik kan haar geen ongelijk geven, maar je kunt natuurlijk ook de papa des huizes deze zware taak toebedelen. Het is immers Moederdag ¬†ūüėČ

 

 

En dan nu nog even 12 no comment dingen waar je echt niet mee aan kan komen op Moederdag.

 

 

10) Chocolade¬†(zie kopje ‘weegschaal’ ¬†ūüėČ ¬†)

11) Scheermesjes

12) Broodrooster

13) Een cadeau kaart van de Gall & Gall of champagne (super afgezaagd vind Linda, evenals alleen maar een cadeautje van de kids, en niet van manlief)

14) Toilet borstel (ja, er is een moeder in Nederland die dit heeft gekregen op Moederdag!)

15) Goedkope juwelen

16) Bloemen waar een 35% kortingssticker op zit

17) Cupcake maker (neemt alleen maar ruimte in en wordt maar liefst 2x per jaar gebruikt)

18) Te sexy ondergoed dat drie maten te groot is

19) Een lunch met haar schoonmoeder (onder het mom van, dan hebben we alle moeders tegelijk in het zonnetje gezet!) NOT DONE

20) Boormachine

21) Hand/voet afdruk (heel schattig als je kinderen net geboren zijn, maar reken even uit 3 kids x 10 jaar = 30 afdrukken in nog geen 10 jaar moeder zijn)

 

Maar een echt geslaagd cadeau is volgens de meeste mama’s toch wel een zelf gemaakte knutsel van de kids, en een cadeau waar goed over na is gedacht.

Dus moeders, welk cadeau mag wat jou betreft ingepakt blijven?!