In een zoektocht naar een leuk kraamcadeau kwam ik iets veel leukers tegen. Een ontzettend hip kraamcadeau, bruiloftsgeschenk, Moederdag cadeau of zelfs verjaardagscadeau tegen. Stylish wit, geheimzinnig, en het geeft je ook wat creatieve vrijheden. Maar vooral; een blik terug in de tijd… Heb ik nu je aandacht? Mooi want dit gave cadeau is echt iets wat je minstens één keer in je leven heb moeten geven of krijgen… De Timecapsule!

Timecapsule, een mooi cadeau voor later

Van de makers:
Had je vroeger met je beste speelkameraadje maar een schatkist begraven zodat je hem nu weer kon opgraven! Met de TimeCapsule ben je een hele grote stap dichter bij de uitvoering van je geniale idee om een herinnering aan deze tijd mee te geven aan je pasgeboren baby of aanstaande neefje of nichtje.

Of misschien wil je jezelf op je 50ste wel herinneren aan de ambities en idealen die je koesterde toen je net ging studeren? Gaat een collega emigreren? Staat je beste vriend(in) op het punt het singles bestaan achter zich te laten en wil je een aandenken aan jullie mooie tijd samen? Of wil je alle memorabilia van je huwelijksdag veiligstellen tot een door jou te bepalen moment in de toekomst? Het leven is vol ‘rites of passage’ en milestones dus aan gelegenheden geen gebrek.

timecapsule

D.I.Y. om het nog leuker te maken

TimeCapsules zijn kant en klaar voor gebruik met een boekje voor je mooiste herinneringen, washi-tape om je favoriete foto’s erin te plakken, een set vrolijke labels, stickers en een uitgebreide gebruiksaanwijzing vol inspiratie en handige tips.
timecapsule
De TimeCapsule wordt gesloten met een speciale bijgeleverde sealing strip want eenmaal gesloten mag hij pas weer geopend worden op de aangegeven datum in de toekomst.
timecapsule

Wat zou jij in een TimeCapsule stoppen?

Ik ga een TimeCapsule vragen als kraamcadeau, zodat ik hier gelijk de eerste kleertjes van onze derde spruit in kan doen, zodra die te klein zijn. Natuurlijk het ziekenhuisbandje, misschien de navelklem en het oerlelijke ziekenhuis mutsje. En dan gedurende de jaren zouden er steeds meer mooie herinneringen inkomen. Een foto van de eerste stapjes, een lievelingsknuffel, een zwemdiploma. Ik ben alleen bang dat ik aan één timecapsule niet genoeg zou hebben.

timecapsule

Wat voor leuks zou jij in een TimeCapsule stoppen? En aan wie zou jij er eentje geven, en voor welke gelegenheid?