Ik had het in mijn agenda staan, want het was een actie die ik niet wilde missen. Bij Etos is van 4 maart tot en met 6 maart een super gave actie, als je in de babyfase zit. Alles* (natuurlijk zijn er weer een paar uitzonderingen) is nu 1+1 gratis! Met het achterhoofd dat flesjes van drie jaar oud echt niet meer te gebruiken zijn, ging ik op jacht naar nieuwe flessen. Naast borstvoeding geven leek het me enorm handig om na een maandje toch ook af en toe een flesje te geven. Zodat deze mama af en toe ook eens babylief achter kan laten bij papa. Er stonden ook nog minstens 2 Difrax combi spenen op het verlanglijstje.

FullSizeRender (24)

Shoplog en ‘de schade’

De Difrax spenen die er waren vond ik echt helemaal niks. Jammer dat ze dan maar 1 printje hebben, en het net een printje is wat ik niet mooi vind. Dus helaas helaas… Geen Difrax spenen voor onze meid kunnen inslaan.

Philips Avent Natural flessen 260 ml

Omdat ik dus borstvoeding wil geven, moet ik wel op zoek gaan naar een speen die zoveel mogelijk op een borst lijkt (is dat eigenlijk wel mogelijk?). Dus kwam ik uit bij de Philips Avent Natural fles. Je hebt ook wel andere merken met goede spenen, maar de Avent flessen kan ik weer gelijk op mijn hand borstkolf doen. Wel net zo makkelijk om dan gewoon alles van hetzelfde merk te hebben zodat dat allemaal past. Normaal gesproken koop je er 2 voor € 15,30 maar met deze aanbieding dus maar € 7,65!
FullSizeRender (25)

Philips Avent Naturel 125 ml

Omdat die grote flessen wel ontzettend groot zijn, en er niet een newborn speen op zit, heb ik ook maar een kleine variant gehaald. Normaal gesproken € 8,49 maar gisteren, vandaag en morgen voor maar € 4,24.

Natural spenen maat 3m+, 3m+ twee standen speen, 6m+

etos 1+1

Bij een goede fles horen natuurlijk ook af en toe wat nieuwe spenen. Normaal vind ik het haast zonde om nieuwe spenen te kopen, omdat je voor een fles haast evenveel betaald.

Maar toch mezelf toestemming gegeven deze keer lekker wat spenen in te slaan, voor de komende paar maanden. Een setje voor 3m+, en eentje voor 3m+ met verschillende standen (als je de fles draait dan heb je verschillende grootes, en kun je dus de snelheid een beetje zelf bepalen) en een setje voor 6m+.

De 3m+ standenspenen waren € 6,49. De 3m+ spenen waren € 7,09 en de 6m+ spenen waren ook € 7,09. Nu dus allemaal met 50% korting (want zo doen ze de korting bij de kassa omdat combineren mogelijk is).

Al met al was ik maar € 22,20 kwijt voor drie flessen en 3 paar spenen! Dat is nog eens lekker shoppen.

Gaan jullie nog groots inslaan bij de Etos dit weekend? En wat zou je dan kopen?

Nog meer leuks

Ook gelijk maar eventjes het mama boek meegenomen (weet wat leesvoer)  en ze hebben nog een tijdje dat de babyzegels dubbel worden gegeven omdat het babyweken zijn. Do I need to say more?