Een hippe, zwart-witte peuterkamer voor twee! Dat is wat blogger Sonja deed voor haar tweeling, Jesse & Celine, die te groot werd voor hun oude babykamer.

Zoals je dus leest moest het ook nog eens kamer zijn die voor een jongen en een meisje geschikt was. Gelukkig is de zwart witte trend daar heel geschikt voor.
Kijk je mee in deze tweeling kamer?

DSC_5629

De EHBO doos van de HEMA, wordt hier gebruikt als opbergdoos voor billendoekjes en luiers. De grappige vissenkussens Wanda en Oscar, zijn van Pinchtoys. De aankleedkussenhoezen zijn van Happy Finny.

DSC_5637

De ‘You are pretty’ poster is van Miniwilla, de UGH poster komt bij Van Mariel vandaan. Rechts aan de muur hangen twee posters van The Birth Poster. De Honeycombs zijn via Aliexpress gekocht (maar je kunt tegenwoordig ook honeycombs kopen bij HEMA, Xenos, Pipoos en nog meer andere winkels), het behang komt van de Kwantum.

DSC_5640-22

Mooie herinnering aan je zwangerschap. Een echte Birth Poster die precies laat zien hoe groot je kleintje ooit was. Of eigenlijk, hoe ontzettend schattig klein. Want voor je het weet zijn ze alweer zo groot.
DSC_5644

Tipi LOVE!!! Een lekker plekje om te lezen, indiaantje te spelen of gewoon lekker te chillen met een paar lekkere kussens.

DSC_5647

Een kleine overzicht foto van de bedjes kant van de kamer.

DSC_5655

Weten waar je deze gave tipi koopt? Nergens! Je kunt hem zelf maken net zoals Sonja deed. Ze gebruikte de DIY tutorial van Elske, en gebruikte stof van de Kwantum. Met vijf strekkende meters plus de bamboestokken van de Gamma, maakte ze deze tipi zelf voor maar €30 ! De kenner weet dat de meeste tipi prijzen beginnen bij ongeveer €130,- dus dat is nog eens een besparing die de moeite waard is.

DSC_5658

Letterbanner van A Little Lovely Company, de Eames look a like komt bij de Kwantum vandaan, de Marokkaanse poef van Ebay. De posters zijn makkelijke aankleding, omdat je deze snel kunt verwisselen, of in een heel andere stijl kunt gebruiken. De ideale aankleding dus.

IMG_4994

Het wandkastje heeft Sonja ooit bij de Blokker gekocht, en een nieuw leven gegeven door het zwart te verven.

IMG_5221

Beddengoed met wolkjes is van CarlijnQ.IMG_5244
De Lightbox van A Little Lovely Company is hier een mooi plaatje geworden, met de toepasselijke tekst ’twinning’. De zwarte tipi’s zijn een leuk DIY project. Alles wat je nodig hebt is een stuk hout, zwarte verf en een schoolbord-stift. Misschien een beetje werk, maar dan heb je wel een super gaaf en origineel plankje in de kamer hangen.

IMG_5253

Het kleding rek, met daaraan de mooiste kleertjes, is geïnspireerd door de mini wardrobe van Code37, en liet Sonja maken.

IMG_5255

De houten dromenvanger is van Bisdelou en het bordje met ‘Twins’ maakte Sonja ooit op een vrijgezellenfeestje van een vriendin.

IMG_5257

Je zult vast niet geloven waar deze gave verentooi vandaan komt. Gewoon bij de Action! Het Lego hoofd was een half jaar geleden te koop bij Kruidvat.
IMG_5258

Stoere beer-poster van Minilearners.

IMG_5276

De wasmand komt bij de HEMA vandaan, en op de ‘Eames’ stoel ligt een kussentje van Inkibabinki.

IMG_75932

 

Een heleboel van deze gave kinderkleding en items komen bij www.jayno.nl vandaan. Lekker online shoppen dus!!!