Gaan jullie deze zomer nog op v1396430816349634akantie? Wij wel! Niet kamperen (of creperen, zoals sommige het noemen) maar lekker in een huisje. Waarom? Tja, ik heb goede herinneringen aan kamperen. We gingen regelmatig met de caravan weg, en wij kids in een tentje ernaast. Veel verschillende campings gezien in zowel binnen als buitenland, en zelfs op boerencampings gestaan waar stromend waar een luxe was. Maar hoe gaaf kan dat  zijn? Even helemaal back to the basics.
Toch kiezen we er nu liever voor om met onze jonge kinderen van de vakantie een vakantie te maken. Dus geen tentjes voor ons, maar een wc en douche in de accommodatie (sta caravan, bungalow, villa).

Luxe camping vakantie

Gelukkig (hallelujah!) bestaan er tegenwoordig luxe camping vakanties. Campings waar je een sta caravan kunt huren (hoor ik daar wc en douche in de caravan), waar je fijne zwembaden hebt, overdekte speeltuinen en animatie teams.
Nu nog manlief overhalen en wie weet. Gaan wij binnenkort wel weer eens op een kampeer vakantie, zonder te creperen.

Bijvoorbeeld bij camping La Croix du Vieux Pont in Frankrijk. Lekker klimaat, geweldig (ja ik zeg het nog eens, geweldig!!) zwembad met ruimte voor de kleintjes, en fijne caravans.

Zeg nou zelf, het lijkt toch eigenlijk een luxe resort? Nou maar hopen op mooi weer en dan kan niets meer een lekkere camping Vakantie.

Gaan jullie nog ergens heen? Kamperen bij de boer of luxe resort in Turkije, wat is jouw favoriete vakantie bestemming?

 

 

 

 

 

 

 


Gesponsord artikel