De stranden van de Languedoc zijn schoon, lang en uitgestrekt, lekker veel strandplezier, midden in de prachtige natuur. Dat is dubbel genieten. Buiten de stranden en ander zwemplezier is er in Languedoc nog veel meer te doen. Het is namelijk een gebied met een bijzondere geschiedenis die duizenden jaren terugvoert. Dat is zichtbaar aan de hand van cultuur van vroeger en van de afgelopen jaren. Dat maakt de Languedoc Roussillon een mooie combinatie van strandplezier en excursies, waardoor mensen van jong tot oud(er), alleen, samen of als gezin (yeah baby) het hier zo bijzonder naar hun zin hebben.1399650226454744 1452074377636615

Dus op zoek naar een leuke camping Vakantie, op een camping in Languedoc. Gelukkig vond ik via Lux Camp wat niet één camping Languedoc, maar maar liefst 24! Allemaal even bijzonder, de meeste hebben een prachtig zwembad, palmbomen in overvloed (zo waan je je even op een tropisch eiland). Fijne sta caravans waar je van alle gemakken voorzien bent, een eigen nette douche hebt (dus gelukkig niet met een rolletje wc papier 300 meter lopen voor je kan poepen).

1399650239316984En bij sommige campings draaien in het hoogseizoen ook nog een aantal gave musical producties! Cultuur snuiven op de camping, en dat onder het genot van een lekker hapje en drankje, terwijl de kids hun ogen uitkijken!