Het zonnetje scheen afgelopen week zo nu en dan, en de lente is ondertussen echt begonnen. De vogeltjes tsjilpen er op los en de tuinier in iedereen wordt wakker. Wij beginnen dit jaar aan een heuse moestuin op een vierkante meter (keer twee, want beide kids willen natuurlijk hun eigen bak), hopen nog even wat mooie bloemetjes buiten te zetten en dan vooral de hele zomer te genieten in de tuin. We zeiden dus geen ‘nee’ toen ons werd gevraagd of we wel een lekkere hangstoel wilden testen, en eentje weg mochten geven!

Chill mama, de was komt later wel

Eerlijk is eerlijk, ik kan de hele dag bezig zijn met van alles en nog wat, en totaal vergeten om te genieten van het mooie weer. Tijd is er natuurlijk wel (de vraag is wat je ermee doet 😉 ) maar een lekker plekje om buiten te ontspannen ontbrak eigenlijk nog een beetje. Daarbij moet er als mama ongelooflijk veel gebeuren… Ben je niet bezig met de kids, dan ben je wel bezig met het huishouden en als je dan echt nog tijd over hebt ben je vast druk met een leuke hobby of een sociaal leven (die laatste twee zijn vaak in de tropenjaren absoluut nergens te vinden kan ik uit ervaring zeggen). Maar hoe heerlijk, EN GEZOND, is het eigenlijk om af en toe even helemaal niks te doen. Nee, zelfs niet bloggen in de tuin, of studeren in de tuin. Of ehm met je handen in aarde wroeten omdat die moestuintjes van de AH zo nodig moesten worden overgepot. Gewoon even helemaal niks.

girl-367519_960_720

Relax mama! De was kan later wel. De kinderen kunnen ook over een kwartier wat drinken en lekkers krijgen, en de vaatwasser stroomt niet over (als je er niks instopt dus) van de vaat. Neem gewoon lekker even elke dag een kwartiertje (het liefste meer natuurlijk) pauze, om een ouderwetse siësta te houden. Het is niet voor niks dat mensen in het zuiden van Europa vaak gezonder zijn en ouder worden. Die nemen de tijd… Chill en relax mama!

WIN een hangmat of hangstoel naar keuze!

We hangen onze hangstoel aan de overkapping die er aan zit te komen, dus ik kan niet wachten tot het zover is. De hangstoel die we kregen, van het merk Tropilex, is van een sterke kwaliteit en zag er heel degelijk uit. Ik koos voor een lekkere naturel kleur, maar ze hebben ook ontzettend hippe kleurtjes in het assortiment.

Dus wil jij een hangmat of hangstoel naar keuze winnen? Bekijk via deze link welke Tropilex hangmat/hangstoel je zou willen winnen en laat het weten in de comments hieronder.

Meedoen kan tot en met maandag 11 april 23:59 uur. Wat moet je doen?

  • Laat in een reactie achter welke hangmat/hangstoel je wilt winnen (zie deze link)
  • Like Coole Ouders voor meer winkans
  • Tag iemand (of meerdere gestresste mama’s) die wel een relaxte hangmat kunnen gebruiken onder het bericht op Facebook, voor een extra winkans

De winnaar krijgt persoonlijk bericht via het opgegeven email adres (zorg er dus voor dat deze geldig is).