Al voor de pastel trend begon, waren wij liefhebbers van al die zachte kleurtjes. Eerlijk is eerlijk, nu het zwart-witte/minimalistische in opkomst is, doen wij graag mee. Maar toch kunnen we het niet laten om af en toe een fleurig pastel kleurtje erbij te doen.

En waar shop je beter prachtige pastel accessoires dan bij A Little Lovely Company?

Gehaakt draadwoorden - 9,95

Hoe tof is dit gehaakte woord? In pretty pink het prachtige woord ‘Love’ en het is te koop voor € 9,95.Lightbox A4 -39,00Lightbox in A4 formaat. Hoe gaaf? Je kan elke dag (of nog vaker zelfs) een ander licht samenstellen. Gewoon alleen maar de letters mixen, wat coole symbolen erbij. O, dacht je dat we aan het vastspelen zijn? Wait for it…. Over een paar weken kun je namelijk je zwarte symbolen vervangen voor prachtige symbolen in pastel! € 39,00Pastel LightboxDe pastel symbolen komen er dus nog aan. Kun je ze alvast op je verlanglijstje voor Sinterklaas zetten…Mini Peer Lampje - 9,95 Hoezo best friends forever? Best peers forever! Deze super schattige peren lampjes zijn er in drie kleuren, baby blauw, mint en poeder roze. Omdat ze veilig genoeg zijn om als speelgoed door te mogen gaan, kun je deze schatjes gewoon mee in bed nemen dus. Te koop voor nog geen tientje, € 9,95.

Letter Banner - 12,95

Letter banners… Je kunt er haast niet meer omheen. Met de naam van je kind, een gave spreuk of een kort gedichtje. Staat niet alleen leuk in een kinderkamer, maar ook heel vrolijk in de woonkamer of keuken.Pastel Balonnen - 2,50

Tijd voor een feestje? Dan heb je vast al een hele tijd gezocht naar pastel kleurige ballonnen. De meeste winkels verkopen wel de fel gekleurde varianten, maar echte prachtig pastel ballonnen zijn schaars. Gelukkig vind je ze bij A Little Lovely Company voor maar € 2,50 per zakje.Poster Love Bear - 3,95

‘You are loved’ poster (ook in zwart wit). Zelfs op een jongens kamer zal deze lieve beer een mooi plekje vinden. Nu trouwens afgeprijsd van € 8,95 naar slechts € 3,95.

Vinden jullie A Little Lovely Company ook dé online pastel winkel voor kinder interieurs? Of hebben we een andere super coole shop over het hoofd gezien?