Je eigen LEGO hoofd maken? Ja, sinds kort kan dat gewoon! Dus niet langer hoef je te doen alsof je een LEGO Superheld bent, nee je bent er écht eentje! Een leuk cadeau, maar misschien nog wel veel leuker om aan jezelf (of je kleine LEGO aanbiddende spruit) te geven…

Funky 3D Faces

Niet lang geleden kwam ik de LEGO hoofden van Funky 3D Faces tegen. Een bedrijf dat voor ongeveer € 30,- costumized LEGO hoofdjes maakt. Het enige wat je hoeft te doen is twee foto’s te uploaden (één van de voorkant, en één van de zijkant).

Funky 3D Faces

Als eerste kies je een haar kleur (of de kale optie) en het soort haar stijl. Dan ga je naar de volgende stap.

Zoals je hier kunt zien upload je de foto’s (voor en zijkant hoofd) en laat je Funky 3D Faces de rest van het werk doen.

boy5

Hot or not?

Ik heb de LEGO hoofdjes nog niet zelf in handen gehad, maar beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Zoals je op de foto’s kunt zien, is de kwaliteit van de foto’s/hoofdjes niet zo goed als ik zelf had gehoopt. De kinder hoofden lijken mij iets te volwassen, maar natuurlijk is het erg lastig om van een foto een hoofdje te maken.

Funky 3D Faces

Het idee is natuurlijk hartstikke tof, en de recensies van klanten geven aan dat het wel echt een top cadeau is. Misschien dus maar een keer de gok wagen en er eentje bestellen.

Je besteld er nu 3 voor de prijs van 2, dus misschien is dat het duwtje in de rug dat je nodig hebt om het uit te proberen.

Mocht jij nou een custumized LEGO hoofdje hebben besteld, wil je dan die ervaring met ons delen?

Wat vind jij? Hot or Not? Zo’n eigen LEGO hoofd?