Zeg je trending, dan zeg je Scandinavisch en ecologisch. En gelukkig gaat ook baby en kinderland steeds meer mee met de trends die rondgaan. Zo ook het merk Dertigzes dat afgelopen week een nieuwe meubellijn lanceerde. Alle meubels zijn gemaakt van prachtig Fins vurenhout, en passen in werkelijk elke babykamer. Je moet wel een beetje budget hebben voor deze meubels, maar dan zullen ze wel jaren meegaan (omdat hout nooit uit de mode raakt, en het duurzaam materiaal is). Kijk je mee?

dertigzes

Dit is niet alleen maar een super gaaf meubel voor in de kinderkamer, maar zou ook gewoon leuk staan in de woonkamer. Het bureau bestaat uit drie delen, twee houten kasten die op grachtenpanden lijken en het bureau blad.

dertigzes

Het leukste van dit meubel vind ik dat het eigenlijk een speel plek en opbergruimte in één is. De auto’s kunnen heel goed in de huizen/garage staan en de dieren in het grachtenpand met een paar verdiepingen. Je hebt geen poppenhuis meer nodig met zo’n pracht exemplaar.

dertigzes

Deze Fins vurenhouten commode met twee legplanken, is ideaal voor alle verschoningen en het aankleden van babylief. De drie kubussen erboven zijn ook te koop. Je kunt er de allermooiste babyspulletjes in uitstallen en een mini stilleven creëren.


dertigzes

Ik had al in mijn hoofd om een handige trolley te kopen voor wanneer de kleine zich aandient, maar deze trolley is wel heel gaaf. dertigzes

Dertigzes heeft een ledikant en een wiegje in hun nieuwe meubellijn. Een simpel design maar wel met verstelbare bodem. Ideaal voor wanneer babylief wat groter wordt en uit bed probeert te klimmen.dertigzes

Bij zo’n gave speelplek hoort natuurlijk ook een bijpassende stoel. De stoeltjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen, maar je kunt ze natuurlijk ook allebei bestellen (ze zijn allebei echt heel leuk, kijk hier maar eens) 

En wat vind jij van deze gave meubellijn?