Een leuke, frisse meisjeskamer die ondanks alle verschillende patronen en kleuren, perfect bij elkaar past. Hier vind je inspiratie voor de leukste meisjeskamer.

Laura heeft voor haar dochter letterlijk overal en nergens het interieur verzameld. ‘Ik vind het zonde om dure meubels te kopen en probeer zoveel mogelijk tweedehands te kopen, en dan weer op te knappen’.
bed

Het bed bed is de Junior Twijfelaar van Bambam, dat ze kocht via Marktplaats. Nieuw vind je een vergelijkbaar bed hier voor € 259,00

bedbank

Door lambrisering te gebruiken zorg je ervoor dat de kamer hoger en dus ook groter lijkt. Gebruik je net als Laura lambrisering met een rand, dan hoef je ook niet meer allerlei plankjes op te hangen. De leukste, kleine, accessoires zet je namelijk gewoon op de rand neer.
Je koopt lambrisering in

verschillendesoorten, maten, en uitstraling, in diverse bouw-en woonwinkels.buikkastjes

Het buikkastje komt ook van een tweedehands verkoopsite. Het stond lange tijd in de woonkamer, maar kreeg na een verfbeurt een plaatsje in deze kinderkamer.

kledingkast

De kast met spiegel komt van de Houten Meubel Outlet in Winkel. Hier rondlopen geeft je nog meer inspiratie voor een leuke meisjeskamer.

kinderkamer stippen

De witte klepbank was niet zo mooi als hij nu is. Een likje witte verf en nieuwe stof erop, en hij kon in de kinderkamer.

Een prachtige oude rieten kinderwagentje kun je zelf opknappen. Ook kun je ervoor kiezen om er een te kopen. Prijzen liggen tussen de € 30 – € 100.

kroonluchter

De lampenkapjes, kussentjes en lakentjes zijn allemaal door oma gemaakt (handig zo’n oma). Kun je dat zelf niet, dan kun je veel dingen op aanvraag gewoon laten maken. Dit komt de sfeer ten goede, helemaal als je ervoor kiest om meerdere prints te gebruiken. Door de verschillende prints op meerdere plekken terug te laten komen, creeër je toch rust.

lampjes

De meeste accessoires komen bij de Intratuin, Xenos en H&M home vandaan.

rand

 

Het ruitjes behang komt is van Flinders en koop je voor € 81,00 per rol.