Wat als geld geen issue was? Wat zou je dan doen? Stoppen met je baan? Of juist iets voor jezelf beginnen. Of misschien verre reizen maken, de kinderen de wereld laten zien? Ik kwam laatst een Instagram account tegen waar een familie met drie jonge kids in de VS van natuurpark naar natuurpark reist. De wijde wereld in. Rondtrekken, leven met weinig en herinneringen opbouwen samen. Hoe romantisch klinkt dat?! En avontuurlijk ook nog.
Waar zou jouw droomreis met je kids naar toe zijn?

Reizen met kids

Je kunt naar een camping gaan of naar een bungalow park in de buurt, zoals wij deze herfstvakantie doen. Maar je kunt ook bijvoorbeeld op reis met TenzingTravel. Zij bieden je allerlei soorten vakanties aan. Maar dus ook vakanties voor kinderen. Wat dacht je van een droomreis naar South West America? Je kunt daar onder andere dit allemaal doen:

‘Wilt u de hoogtepunten van het westen van Amerika zien en voldoende tijd hebben om van al het moois te genieten? Dan is dit de ideale reis voor u! Het westen van Amerika is met het mooie weer, de vele pretparken, lange stranden en prachtige natuur een bestemming bij uitstek om met kinderen te bereizen. Kennismaken met Mickey en Donald in Disneyland of zwemmen met de dolfijnen in SeaWorld, welk kind droomt daar niet van? Ook bezoekt u Las Vegas dat zowel overdag als ’s avonds een pretpark op zich is met attracties voor jong en oud. Er blijft voldoende tijd over voor een kennismaking met de natuur in parken als het Yosemite National Park, Bryce Canyon en de Grand Canyon.’

SONY DSC

Zelf zou ik met de kids nog een keer naar de Malediven willen. We zijn er met zijn tweeën een aantal jaar geleden geweest en het was te prachtig voor woorden. Zo bijzonder om alles te zien, te genieten van de zon en het mooie (ei)land.
Dan zullen de kids wel eerst allemaal moeten kunnen zwemmen want het allermooiste bevind zich onder water.

photo-1452772783921-a4e5de72b718

Samen de prachtige onderwaterwereld bewonderen, genieten in de zon, relaxen op het strand. Ja dat zou onze ideale kindervakantie zijn.

 

Maar voorlopig houden we het eventjes bij een ‘gewone’ vakantie naar Center Parcs dit jaar.

 

Wat gaan jullie doen dit jaar?