Waarom zou je alleen maar een fotocadeau geven aan opa’s en oma’s, voor hun zestig jarige huwelijk. Of voor Vaderdag een foto op hout, of een handprintje op een canvas. Maar een fotocadeau is eigenlijk ook best leuk voor je kids. Misschien geen canvas, maar wat dacht je van gepersonaliseerde stickers, een banner, raam stickers of een mooie eigen beker. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een foto op zetten. Wij zetten een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje, om je kids eens te verassen met een ‘eigen’ cadeau.

Knuffel jezelf

Een kussen met je eigen foto, of die van je beste maatje? Of je lievelingsdier? Laat hem gewoon afdrukken op een kussenhoes, en je kunt erbij wegdromen!

Deurhanger

Laat super duidelijk zien aan iedereen, wie in welke kamer slaapt. Ontwerp een eigen deurhanger met naam. Of laat vriendelijk, doch dringend, weten dat er niet gestoord mag worden 😉

Vloerstickers

Officieel zijn ze vast alleen maar bedoeld voor op beursvloeren, of in commerciële winkelpanden… Maar je kunt vloerstickers natuurlijk ook gewoon vet gave voetstappen, of nog spannender…. dierensporen op de grond plakken, om van de deur naar je bed te lopen. Of blacklight voetstappen, die van je kamer naar de badkamer gaan, zodat je zelfs in het donker weet waar je heen moet, om te plassen.

SOS bandjes

Misschien geen echt foto cadeau, maar wel ontzettend handig! Ga je een dagje uit, dan doe je gewoon één van de bandjes om, met je telefoonnummer en andere handige info er al op uitgeprint. Misschien kun je er zelfs wel een leuk diertje op uitprinten.

Foto Behang

Ga jij van een baby naar een peuterkamertje? Of is je kleine naar de basisschool en wil je een nieuwe kamer geven? Met een gaaf fotobehang kun je in een handomdraai zo een nieuwe kamer maken. Easy Peasy… Jij zoekt een afbeelding (van hoge resolutie!) op, en je laat het gewoon uitprinten op het formaat wat in jouw kamer past.

Geboortebord voor de kleine spruit

Misschien geen verjaardagscadeau, maar wel een leuk cadeau om aan de kersverse ouders te geven. Met de naam van de kleine, een geboortedatum, of een leuke spreuk!

Had jij al eens bedacht om een fotocadeau te geven aan een kind?!

 

 

 

Dit bericht bevat gesponsorde inhoud