go soakyHet leek vorige week even lente te worden. Maar helaas is het alweer een aantal dagen wat minder droog. Tijd voor binnenspelletjes, pyjama party’s en warme chocolademelk. Maar wat moet je als de kids tegen de muur opvliegen omdat ze gewoon even wat frisse lucht en ruimte nodig hebben? No more worries! Go Soaky to the rescue! Gelukkig is daar (zei iemand daar ein-de-lijk?) een hip en fashionable regenkleding merk van Nederlandse bodem, dat helpt in deze tijden van nood. Go Soaky maakt regenponcho’s, broeken, jassen en ‘overalls’ zodat geen plas te klein kan zijn.

 

Go Soaky collectie

Volgens Johanna Carlier, één van de oprichters, is het leuk om van de regen een feestje te maken, maar dan wel fashionable, comfortabel en droog:

“We vergeten als volwassenen vaak hoe leuk het is om op avontuur te gaan in de regen, stampend door de plassen.”

go soaky

Dus trek je laarzen aan, bestel snel een Go Soaky pak en laat je helemaal gaan! Voor vieze kleren hoef je niet bang te zijn, want alle regenkleding is waterdicht (ja echt!) en kan zelfs (alleen als het echt moet) in de wasmachine.
go soaky

Behalve waterdicht is alle regenkleding ook winddicht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verkleumde kids (al is dat vaak al snel opgelost met een kopje warme thee). Maar pas wel op! Zulke spetterende avonturen vragen om herhaling…

home-block-08

Zelfs voor de allerkleinsten zijn er al regenpakken. De verkrijgbare maten zijn vanaf maat 74/80. Handig is vooral dat bij dit pakje aan de onderkant elastieken zijn gemaakt. Kunnen je kids zelfs als ze heel hard springen niet de broek uit de laarzen krijgen!
go soaky

Ook leuk om bijvoorbeeld met papa te gaan vissen. Dan is deze legergroene poncho vast jouw favoriet, lekker verborgen in het hoge riet.

De kleuren klinken ook al erg avontuurlijk, namelijk: vibrant yellow, wrought iron, light pink, loden green en striped allover.

Wat is jouw favoriete kleur en outfit?