Nog naarstig op zoek naar het Sinterklaas of Kerst cadeau? Waarom niet gewoon lekker in een outlet shoppen? Scheelt je bakken vol geld, en jij hebt blije kids! Goed voor de portemonnee en goed voor je gezin. Vandaag laten we een aantal hele hippe, houten of creatief speelgoed zien wat we bij één van mijn meest favoriete outlets hebben gespot! Als daar niet iets leuks tussen staat. Maar let op, je moet er wel op tijd bij zijn, want voor je het weet staat er weer een hele andere leuke actie op limango, en ben je te laat voor onze tips! Dus kijk snel hier, en klik dan verder, want weg is pech!

Houten speelgoed

Keukentje

Eén van de meest gewilde cadeau’s voor een peuter van een jaar of twee/drie, is een keukentje. Niet alleen meisjes vragen erom, ook jongens vinden het maar al te leuk om wat aan te rommelen met eten, pannetjes en bekertjes. Nu kun je natuurlijk kiezen voor ‘het keukentje van Ikea’, omdat die stijlvol is, tijdloos en voor neutraal. Maar ik vond een keukentje dat minstens net zo leuk en neutraal is, en eigenlijk een beetje meer hip 😉

speelkeuken-modern-vanaf-3-jaar

Deze keuken mag echt wel bij ons in de woonkamer komen te staan hoor! Geen probleem.

 

Dokters speelset

Nog zo iets. Kinderen willen of brandweer, politie, juf, ballerina of…. dokter worden. Of zuster natuurlijk, maar dan wel een zuster die alle doktershandelingen mag doen 😉  Vergeet die plastic troep van de Action en koop eens iets dat járen lang meegaat en waar misschien zelfs je kleinkinderen nog wel mee kunnen spelen. Deze houten doktersset heeft heel wat benodigdheden waar een dokter-in-wording wel heel wat uren mee vooruit kan.

dokterstas-vanaf-3-jaar

Creatief speelgoed

Ook al een beetje aan het wennen aan de koude en natte dagen? Bereid je maar voor op een nog een heleboel, want de Hollandse zomerdagen laten nog zeker een half jaar op zich wachten. Een creatief cadeau kan daarom nooit fout gaan. Lekker samen knutselen terwijl buiten de regen tegen de ramen tikt, en de wind door de bomen blaast.

T-Rex bouwen

Trouwens, knutselen is echt niet alleen maar voor meisjes hoor. Wat dacht je van deze super T-Rex bouw set van SES? Eerst zet je het houten skelet in elkaar, dan het gips erom, even wachten tot dat gedroogd is, en dan verf je de T-Rex zo cool als je wilt! Wie zei er dat knutselen alleen voor meisjes was???

ses-grote-knutsel-schilder-t-rex-vanaf-5-jaar

Puzzels

Volgens mij bestaan puzzels echt al minstens 100 jaar. Je ziet ze in elk huishouden terug, arm of rijk, hip of op het platteland. Overal in huis ligt wel een puzzel. Gelukkig hebben ze bij limango nu een enorm assortiment aan gave puzzels van 20,50,100 en zelfs 1000 stukjes. Met die laatste is je kind wel de hele kerstvakantie zoet 😉

clementoni-104-delige-puzzel-zootropolis-keep-critters-safe-vanaf-6-jaar

Hip speelgoed

En natuurlijk is er ook dat speelgoed dat gewoon ieder kind wil. Omdat bijna iedereen in de klas, of in de creche dat ook heeft. Daarmee bedoelen we natuurlijk, het hippe speelgoed. Wat dacht je van deze fijne leesplek? Of voor de wildere types is dit natuurlijk de uitgelezen plek om het Wilde Westen na te spelen. Een prachtige tipi voor nog geen € 40!

tipi-vanaf-3-jaar

Of wat dacht je van deze super sonische knikkerbaan? Ik moest het altijd doen met zo’n felgekleurd setjes met zes banen en een aantal stapelblokjes en een knikker. Maar ja, tijden veranderen en dus ook het mega aanbod in speelgoed. En daarmee dus ook deze super gave knikker-achtbaan. Dat wordt bouwen jongens!

quercetti-knikkerbaan-maxi-rail-vanaf-8-jaar

 

En wat is jouw favoriete plek om goedkoop speelgoed te scoren voor de dure feestdagen?

 

 

 

 

 

 

 

 


© Shutterstock

Dit bericht bevat gesponsorde inhoud