Oké, de allerkortste blog post allertijden, maar deze tip wil ik je niet laten ontgaan. Zoals je weet zijn we aan het verbouwen en renoveren en dus ook nieuwe meubels aan het kopen. En ik kwam de aanbiedingen van de Lidl tegen voor volgende week. Ik zou het liefst mijn hele mandje volgooien, met al deze toffe woon items in Scandinavische stijl, maar ik kon me inhouden.

Zo kocht ik twee van deze toffe wanna-be Eamnes stoelen voor nog geen € 50,- !! Whoop whoop! Deze komen in het kantoor, en eentje op onze kamer. Ik bedoel, je kunt natuurlijk niet alleen maar één zo’n toffe stoel in huis hebben. Voor die andere vinden we wel een gepast plekje  😉 

En wat dacht je van deze toffe vlinderstoel? hier hebben we helaas geen plek voor en ik had de poten liever in naturel houtkleur gezien of wit, maar hij blijft ontzettend leuk deze klassieker.

Deze prachtige salontafel heeft meer dan genoeg opbergruimte en ruimte om ook de minder mooie spullen te ‘verstoppen’ in de lade. Een fijne plek voor een tijdschrift, een kopje hete thee en een hele boel toffe gesprekken met vriendinnen.

Het is dat ik al een tof bureau heb, en meer werkruimte dan dit nodig heb, maar dit bureau/dressoir staat overal goed. Het hoeft niet eens een Scandinavisch interieur te zijn, door het simpele en neutrale model. Just love it!!!

Alle items vind je in de Lidl Webshop dus hop hop snel voordat alles uitverkocht is!!

Wat is jouw favoriet? En wat ligt er na deze blogpost in jouw mandje?