Het is alweer de tweede dag van ons SinterWinWeekend en we blijven maar met prijzen strooien! Je kon (en kan nog tot en met donderdag 23 november) kans maken op een My Little Pony zeepaardje, een video van Sint, een heerlijke creme, een gepersonaliseerde jutenzak en lightbox stroken, shoptegoed voor bijtsieraden, een pop van Belle en het Beest, LEGO tape en een waanzinnige dagworkshop! En we gaan gewoon door. Vandaag een prijs die ik eigenlijk stiekem aan mezelf wil geven, maar helaas. Ik ben uitgesloten van deelname. Weten waar ik zo enthousiast over ben?! Deze gave punnikwoorden van JibbeJebba.

Jibbejebba

Jibbejebba is een gave webshop met een heleboel handgemaakte spulletjes waar je helemaal happy van wordt. Gepunnikte haarstrikjes, maar ook speenkoorden, swaddles en muurstickers. Maar het aller aller leukste in het assortiment vind ik toch wel de punnikwoorden en punnikvormen.

En het allerfijnste is toch wel dat we gewoon een punnikwoord in een kleur en het woord naar jouw keuze mogen weggeven! Yeah!!!! Eerlijk is eerlijk, ik zal een beetje jaloers zijn op de winnaar, dus ik denk dat deze hulp Piet maar gewoon zelf een punnikwoord besteld  😉 Zijn het geen beauty’s?

WIN: Een punnikwoord naar keuze, in een kleur naar keuze

Je raad het al, je kunt makkelijk meedoen en…. de winnaar krijgt een handgemaakt punnikwoord thuis gestuurd! Helemaal tof dus. Of je nu kiest voor een leuk woord dat past in je interieur, of de naam van je kind, of misschien wel een woord wat een speciale betekenis voor je heeft. Jij (als winnaar) bepaald wat het wordt.

Meedoen met deze win-actie kan tot en met donderdag 23 november, 24 november maken we de winnaar bekend.

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

Volgende SinterWinWeekend win-actie bij MarJoYa

Je maakt bij Marjo kans op een Play Doh kleuren en vormen set, voor alle kleine creatieve hulp pieten die niet genoeg kunnen krijgen van dat gekleurde zachte spul! Meedoen dus 🙂

 

 

EN DE WINNAAR IS: MARJOLEIN  Gefeliciteerd!