Als ouders ben je vaak onderweg van en naar school, voetbaltraining, balletles of schaken. Om vervolgens door te gaan naar een volgende afspraak of zwemles. Wat lekkers tussendoor is dan wel zo fijn. Een appel is lekker, maar wat dacht je van een beetje Griekse yoghurt met honing? Of een smoothie? Wel zo fijn als het dan veilig en handig verpakt is. We waren al fan van de Squiz zakjes, maar ze hebben nu ook een lijn voor ouders! Whoop whoop! Fijne hippe herbruikbare knijpzakjes in New York style, en eentje uit het prachtige Londen.

IMG_1935

Squiz City Pack

Zoals je ziet zijn de City Packs iets groter dan die van Sophie la Girafe. Je kan per zakje zo’n 130 ml aan lekkere, vloeibare snacks, kwijt. Wat we vooral zo handig vinden is dat de zakjes niet veel ruimte innemen, en je er in kunt in doen wat je zelf lekker vind. Na gebruik even afwassen (ze kunnen zelfs in de vaatwasser!) en je kunt ze de volgende dag gewoon weer gebruiken.

IMG_1934

De Squiz City Pack ligt fijn in de hand en kan tegen een stootje (wel even opletten dat je hem niet tussen een aantal zware spullen knelt, want door veel druk kan hij natuurlijk opengaan)
IMG_1932

De voorkant van het zwarte NY zakje en het met Britse vlag versierde zakje uit Londen.IMG_1933

Op de achterkant een typische New Yorkse gele taxi, en het logo van de underground metro.

Wat ook handig is, een plek om de datum (of inhoud) op te schrijven en een doorkijk schermpje om te zien wat voor lekkers er nu in je tas zit.

IMG_1945

En? Kende jij de nieuwe lijn van Squiz met de hippe City Packs al? En zou je zelf een herbruikbaar knijpzakje gebruiken? Of is dat toch echt alleen maar iets voor kinderen en baby’s? En welke is jouw favoriet? De New York City versie of de Londonse variant?

Bestellen doe je via deze webshop voor € 10,90 (voor twee beide zakjes). O en nog één tip… Het gaat om een Limited Edition versie, dus op is op!