Regelmatig zie ik vragen voorbij komen over ‘wat geef ik mijn dochter voor haar eerste verjaardag’, of ‘help mijn zoontje wordt 5, en hij heeft alles al’. Maar het lijkt wel alsof er geen vragen worden gesteld over pubers die jarig zijn. Weten we dan echt allemaal zo goed wat ze willen, of krijgen ze tegenwoordig allemaal geld? Daarom vonden wij het hoog tijd om eens een ‘jonge tieners’ verlanglijstje te maken, Zodat je echt iets hips geeft, waarover ze echt kunnen opscheppen op school!

Een vet horloge

Heb jij ook zo’n jonge tiener die eigenlijk niet echt uit zijn bed kan en wil komen? Of zijn ze standaard te laat? Misschien dat een echt tof horloge dan iets voor ze is. Eentje vanĀ Swatch, Tommy Hilfiger, of het allerbeste? Een vette smartwatch. Eentje die je stappen telt, een smart alarm heeft, waarmee je sms kunt versturen, je mail kunt lezen, of Mario spelen. Jaaaaa, dat kan tegenwoordig allemaal joh. Weer eens wat anders dan een smartphone.

Paintballen of lasergamen

Helemaal tof is om iets te geven wat je ook echt kunt doen. Pubers houden van actie (behalve vroeg in de ochtend, dan slapen ze echt liever uit tot een uur of 2 ’s middags. Dus ga geef ze een lasergame of paintball cadeau. Kunnen ze zich lekker uitleven met hun vrienden en hebben ze ook iets leuks om op terug te kijken, later als ze nog groter zijn šŸ˜‰ Dit soort bonnen kun je prima kopenĀ bij Primera.nlĀ of in een de winkel in de buurt.

Abonnement op hun favoriete tijdschrift

Helemaal weg van voetbal?! Dan geef je hem toch een abonnement op Voetbal International. Of je meid een abonnementĀ van Girlz. Dat is natuurlijk extra leuk. Een cadeautje waar je een heel jaar lang, elke week mee wordt verrast.

Smartphone projector

Ook wel een leuk cadeautje vond ik zelf, is een smartphone projector. Dus in plaats van iets op YouTube te kijken op zo’n verrekte klein schermpje, zet je je iPhone (of andere smartphone) in de projector, en kun je het levensgroot op de muur zien. Lekker avondje thuis bioscopen, met een dikke bak chips en popcorn op schoot.

Wat is jouw beste cadeautip voor jonge tieners?! Let me know (gelukkig heb ik nog even voor ze zo groot zijnĀ  šŸ˜‰Ā  )


Ā© Shutterstock

Dit bericht bevatĀ gesponsorde inhoud