Ben jij net als ik alweer een beetje in de herfst sfeer vanwege het natte weer, na zo’n lange warme zomer?! Het is inmiddels ook in de fashion wereld tijd voor de Herfst/Winter collecties, en daarom leek het mij de hoogste tijd om eens de meest duurzame baby jassen op een rijtje te zetten. Want duurzaam en/of biologisch hoeft echt niet saai te zijn!

nOeser jack Fabian

Dit gave jack van nOeser kun je nu met fijne korting kopen bij Jayno.nl . Wij waren bij de lancering van deze collectie afgelopen voorjaar en het is echt een prachtig jack. Een fijne dikke en zachte stof met een fantasie print erop.

F.A.A.M. boarding Pacman jack

Wie kent het spel Pacman niet?! Dit jack is de perfecte tussenjas voor de kleinsten. Het design is heel origineel, en toch ook weer niet. Want als je even kijkt zie je gelijk de overeenkomsten met het welbekende spel Pacman. Gemaakt van organisch sweater katoen, dus een perfect duurzaam babyjasje.

Baba baby bomber jack

Een goed, sportief en eindeloos te combineren jack, dat is dit baby bomber jack van Baba. En doordat je het het hele jaar door kunt gebruiken, is het nog eens extra duurzaam ook. En ideaal voor in een capsule wardrobe. In de winter is het een vest, in de herfst en het voorjaar is het een fijn jasje.

Maxmorra Goldfish cardigan

Dit vrolijke vest is perfect voor tijdens een druilerige dag. Je wordt er gewoon instant vrolijk van. En natuurlijk gemaakt van duurzame materialen, waardoor het met recht een plekje verdiend tussen de rest van deze duurzame baby jassen.

Gray Label baby button cardigan

Nog ééntje dan, om het af te leren. Het Nederlandse merk Gray Label hoort zeker thuis in het rijtje met duurzame baby jassen. Oké, vesten misschien. Maar deze toffe oker gele cardigan is een perfecte oplossing voor de wat koudere maanden. En het leuke is, dat het unisex is. Dus je kunt het sowieso doorschuiven naar een volgende kindje!

Wat is jouw favoriete duurzame kinderkleding merk?

 

© Shutterstock