Ja het is weer de tijd van het jaar… De winkels hebben weer SALE, de speelgoedboeken vliegen je om de oren, en het cadeaupapier is niet aan te slepen. De feestdagen staan voor de deur! En ja, naast dat je voor de kids van alles moet gaan verzinnen (hell, I know! 😮 ) moet je ook nog aan je man denken. Want die wil voor kerst vast ook wel iets onder de boom, en misschien zelfs wel iets van ‘Sinterklaas’ ook al is hij daar eigenlijk veel te groot voor  :p  Nu zijn mannencadeau’s altijd lastig vind ik zelf. Ze hebben vaak of alleen maar mega dure wensen (nieuwe telefoon, tablet, laptop, camera, Playstation, motor of zelfs auto) of weten zelf niet eens wat ze willen (doe maar iets van gereedschap ofzo…) Uh juist. Wij vonden de leukste hippe versie’s van standaard mannen cadeautjes, en geven je wat inspiratie om deze feestdagen wel te slagen voor je man!

Herensokken

Jaaaaa sokken zijn altijd goed! Voor een verjaardag, kerst en Sinterklaas. EN weet je wat nou het mooie is?! Dat je gewoon altijd sokken tekort komt, dus dat sokken altijd een legitiem cadeau zijn.  Maar je hebt natuurlijk sokken en sokken. Saaie zwarte sokken, ze kunnen altijd, maar of het nou wel echt heel erg feestelijk is…. Er bestaan echt honderden soorten sokken, en wel duizenden verschillende prints. Dus wil je een keer een hippe versie van saaie herensokken geven dan laten we je even een paar toffe printjes zien. Wedden dat (of hij nou wil of niet) hij moet lachen om zo’n praktisch maar hip cadeau?!

Gadgets

Gadgets, een echte man kan er geen genoeg van krijgen. Of het nou gaat om een iPhone speeltje, of een technisch snufje wat hij toch niet gaat gebruiken. Gadgets zijn als honing … Leg er een paar op een tafel in een winkel, en de kerels komen er als vliegen op af!

Dus eigenlijk kun je elke gadget wel kopen… Wedden dat hij het voor even heel erg waardeert? En dat is het idee achter gadgets. Ze zijn even leuk, daarna wil je weer de volgende.  Misschien is een fidget cube wel echt iets voor je vent, of heeft hij liever een golf stick en hole op de wc (voor tijdens de grote boodschap). Of koop je een klok die de tijd uitdrukt in woorden, of een geprojecteerd sterrenstelsel voor in de slaapkamer (romantisch niet?!  :p  )

© Shutterstock