(door Sabine) Hi ik ben Sabine, 49 jaar, moeder van twee pubers. Ik ben al zo lang als ik op mezelf woon, met styling bezig. Ik heb echt vele soorten interieurs wel gehad. en het erge is, als iets “in de mode “komt, vind ik het vaak al niet leuk meer, en ga ik weer veranderen.

Op dit moment is “wit met hout” inrichting wel aardig in, maar op de een of andere manier verveelt het nog niet. Dat moment komt vast nog. Maar tot dusver ben ik er heel blij mee. Vooral de houtaccenten tussen het wit in steekt zo mooi af.

Ik hou er van om van iets simpels iets nèt even anders te maken. Likje verf, of juist wat spulletjes die ik nog had met nieuw bij elkaar te zetten.

Zo staan er spullen tussen van de bekende goedkope winkels, maar je bijna niet terug herkent. Ik maak alles dus een beetje eigen. Want daar houd ik juist zo van.

Kringloopwinkels, low budget, I love it! Ook omdat ik zo vaak verander, is duur eigenlijk zonde. maar weggooien doe ik niet zo snel.

Ik heb een heel klein opslagkamertje over wat vol staat met leuke spulletjes en meubeltjes. Zo kan ik vaker wisselen.

Bij mij is de huiskamer geen maand hetzelfde!
Het is omdat ik geen rijbewijs heb, anders had ik graag interieur styliste geworden.

Hier een kijkje in mijn leefruimte, nu is het zo, maar het zal volgende week waarschijnlijk weer anders zijn!


Moeder van twee pubers, nog maar net 49 lentes jong, en gek van Scandinavisch en Bohemian interieur. Zoveel zelfs dat ze er een Facebook groep over oprichtte, die binnen een aantal maanden aan meer dan 12.000 leden zat!!!

Meer zien van Sabine’s huis en haar interieur stijl kunsten? Kijk dan zeker eens op haar Instagram!