(door Sandy) Al van jongs af aan was ik gefascineerd door alles wat ook maar met interieur en styling te maken had. Zo gaf ik mijn kamertje bij mijn ouders vaak een metamorfose en nu…zoveel jaren later is dat niet anders. Ik heb nu alleen wat meer kamertjes tot mijn beschikking om te stylen 😉  Waar een ander gaat joggen om zijn hoofd leeg te maken in de hectiek van werk en ouderschap ga ik heerlijk aan de slag in mijn huis of struin ik winkeltjes en internet af op zoek naar leuke accessoires voor in huis. Heerlijk!!!

Mijn stijl was voorheen vooral modern/industrieel met veel zwart, wit en grijs, maar met de zomer in mijn hoofd kreeg ik steeds meer de behoefte om het zwart te vervangen voor meer wit in combinatie met hout (Scandinavian/Bohemian). Een kleine verandering heeft direct al een groots resultaat!

Zo hebben wij laatst de zwarte schouw voorzien van een wit laagje verf en dat gaf de zithoek meteen een ruimtelijk effect! Gestyled met witte en houten accessoires geeft dit ook een fris, zomers tintje!

Inspiratie hiervoor haal ik vooral van internet (Facebook en Instagram), kijk ik veel naar woonprogramma’s en verslind ik woontijdschriften. Gecombineerd met mijn eigen gevoel en ideetjes ga ik heerlijk aan de slag in huis.

Voor meubeltjes maar ook vooral voor accessoires neem ik regelmatig een kijkje bij Loods 5, Nijhof, VT Wonen en Ikea, maar ook bij Kwantum, Xenos en Leen Bakker kan je tegenwoordig de leukste items krijgen! Betaalbaar voor iemand die met regelmaat nog wel eens alles omgooit in haar interieur  😉

Maar zoals ook iedereen met kids weet; waar gespeeld wordt gaat wel eens iets stuk en op deze manier is er niet direct paniek in de tent! Neem ook eens een kijkje bij de plaatselijke kringloopwinkel…

Daar vindt je soms de mooiste schatten en tevens leuk om de wat duurdere items te mixen met vintage of goedkopere accessoires in je huis die het interieur karakter geven en van je huis een echt THUIS maken!

Om het geheel helemaal at te maken staat er altijd een mooie bos bloemen op tafel…van Bloomon!!! Het wekelijkse cadeautje aan mijzelf en wat kan ik daar blij van worden iedere keer weer.

Het kersje op de taart voor mijn interieur!


Mijn naam is Sandy, trotse mama van Lilly (7) en Storm (8 maanden), en ik schrijf hier mijn eerste Blog voor Coole ouders!!! Zo super gaaf dat ik hier mijn ideetjes op het gebied van interieur en styling mag laten zien! Sinds kort ben ik ook te vinden op Instagram waar ik een kijkje in mijn interieur geef. Ik ben het allemaal nog wel aan het ontdekken maar heey; het begin is er!