InstaStar van deze week is….. *tromgeroffel*….. De Deense mama Ida, met een prachtig account vol interieur foto’s en foto’s van haar kleine meid in haar dagelijkse leventje. Kijk jij mee?

Wat ik nou het allermooiste vind aan Ida’s account is dat ze zoveel gebruik maakt van natuurlijke materialen, en door de filters die ze gebruikt komen ze nog eens extra mooi uit in de foto’s. Zoals deze prachtige close up van haar keuken.

ihove

Ik kan geen Deens, maar wat Eksotiske fugle zijn, dat mag na dit plaatje duidelijk zijn. Een prachtig old school boek waar haar kleine meisje duidelijk veel plezier aan heeft.

ihove

Stiekem wil ik ook dit soort foto’s maken. Maar het enige wat ik kan denken als we koekjes bakken en mijn halve keuken onder de bloem zit, is…. SCHOONMAKEN NU! Dus na deze foto ga ik misschien de volgende keer dat we lekker samen bakken een mooie bloem-foto maken. Want eigenlijk is zo’n super schattige en veelzeggende foto veel leuker dan een schone kruk toch?!

ihove

Nog op zoek naar mooie kinderkamer inspiratie?! Found it! Het is een meisjeskamer maar zo neutraal dat een jongetje ook prima hier zou kunnen slapen.

ihove

Nog zo’n prachtige foto van dochterlief. En wat een mega super super de puper schattige muts! Ik ben alleen bang dat onze oudste dochter zelfs zo’n prachtige muts niet lang op zou houden. Cuteness overload!

ihove

Gaaf houten speelgoed! Ik vind dit nijlpaard echt helemaal geweldig! Die moet wel een lach op je gezicht toveren als je er maar lang genoeg naar kijkt 😉 Mooie sneeuwbol ernaast maakt het plaatje compleet.

ihove

Nog wat interieur inspiratie. Monochrome cactussen. Waarschijnlijk zijn ze gewoon net zo groen als hier in Nederland, maar toch maakt het de foto mooi speels.

ihove

I’ve got nice butts and I cannot lie… Hoe cute is dit broekje! Een meisje dat aandacht trekt met haar achterwerk vind ik eigenlijk een beetje not done. Maar op deze manier toch stiekem wel erg leuk.

En dan nog een mooie closeup van een paar prachtige booties. Ze doen me een beetje denken aan de schoentjes die wij een tijd geleden kregen van Lidl .