Nog op zoek naar coole kerst DIY’s? Deze knutsels zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook om te geven! Lees snel verder en maak jouw favoriet.

Stoffen Advent kalender

Advent is alweer bijna op de helft. Maar wat is er nou leuker dan een eigen gemaakte stoffen advent kalender? Natuurlijk kun je deze DIY ook goed gebruiken, om leuk kleine cadeautjes onder de kerstboom in te verpakken.

Stoffen adventkalender

De hele beschrijving vind je hier.

Kerstkaarten houder

Wat het leukste is aan kerst? Dat je eindelijk weer eens echte papieren kaartjes krijgt. Maar wat doe je vervolgens mij al die gekregen kaartjes? Opplakken aan de deur, hangen in de boom, of je maakt een kerstkaarten houder.

IMG_4326-800x533

De beschrijving en uitgebreide uitleg van deze makkelijke DIY vind je hier.

Winter dorpje in een glas

Heb je een mooie glazen pot in de kast staan? Dan is deze DIY echt iets voor jou! Je hebt verder alleen een paar kleine kerst en winter spulletjes nodig van de Action/Big Bazaar/Xenos etc. en je hebt in no-time een schattig winter dorpje op tafel staan.

IMG_0036

De beschrijving vind je hier.

Kerstboompjes op een t-shirt

All you need is… een aardappel, een leeg t-shirt en textiel verf. Geen vaste hand? Dan is een kerstboom (uitsteek) vormpje ook handig. Ook heel leuk, maak er eentje in je eigen maat en eentje in je kids maat, voor het mini-me kerst effect.

Christmas-Kids_1-Main_NL

De handige uitleg en beschrijving van deze gave shirts vind je hier.

Merry Christmas slinger

Wil je iedereen die langs je raam loopt ook een gelukkige kerst wensen? Knutsel dan deze mooie slinger in elkaar en hang hem op.

Kerstversiering_maken-520x245-1

De printable en beschrijving vind je hier.

Warme winter mutsjes

Een bolletje wol, een wc rol en een schaar. Wat zou je daar nou van kunnen maken? Super schattige winter mutsjes voor in de boom of als versiering elders in het huis.

wintermutsjes

Weten hoe je deze mutsjes maakt? Hier vind je de beschrijving.

Heb jij nog een leuke kerst DIY? Dan mag je voor deze ene keer je als je een eigen site hebt, hier een linkje plaatsen van jouw leukste DIY.