Veilige nagellak voor hippe mama’s

Safe ’n Beautiful Nagellak is de eerste Europese nagellak die gemaakt is op waterbasis. Hierdoor is hij veilig te gebruiken en aan het eind van de dag af te wassen met warm water en zeep. De kleuren zijn sprekend en in vele tinten te verkrijgen en de nagellak is gemaakt zonder gif, parabenen of lood. De lak is eenvoudig te verwijderen zonder gebruik te maken van aceton. persbeeldwinkel_55f9b2e7a931d_o_mevrouwmus.com_snb-wash-off-collection-3-Lekker kindvriendelijk dus! Dus wil je een stijlvolle mama zijn, met prachtige nagellak, en af en toe een pinkje geven om je baby te sussen? Geen zorgen meer over giftige stukjes nagellak die misschien loslaten, want in deze nagellak zul je dat niet vinden.persbeeldwinkel_55f9b340b54e1_o_mevrouwmus.com_wash-off-2101

Hier te koop voor € 10,00

 

 

 

 

Snails nagellak voor kids

En natuurlijk is er ook aan kleine dametjes gedacht. Snails nagellak op waterbasis is ook op de Europese markt gebracht. Het is tijd voor kleine meisjes om de wereld van cosmetica te ontdekken met ’s werelds veiligste nagellak. Snails speelt in op de verbeelding van kinderen met hun 18 levendige kleuren, elk verrassend door de hoge kwaliteit en heerlijke geur.Snails nagellak

Doordat de nagellak van Snails geen giftige stoffen bevat, kunnen kinderen met een gerust hart experimenteren met nagellak. Leuk detail is het kleine schattige strikje op het potje nagellak.

persbeeldwinkel_6932_55f978fba0ac5_o_musjes_com_candy-flossHier te koop voor € 8,00

 

 

 

Specificaties:

• Revolutionaire formule: Snails Kids nagellak is gemaakt van drie veilige, eenvoudige, belangrijke ingrediënten: water, acryl polymeer en niet-giftige kleurstoffen.
• Biologisch afbreekbaar: alle Snail Kids nagellakken zijn verpakt in recycleerbare flessen en dozen.
• Milieuvriendelijk: er wordt nooit op dieren getest en de producten dragen groene labels.
• Volledig oplosbaar: er is geen agressieve remover nodig. Eenvoudige zeep en water verwijderen de nagellak moeiteloos.
• Hypoallergeen: Snails nagellak voor kinderen is vrij van chemische middelen en giftige stoffen. Zo worden de nagels gezond en prachtig gekleurd.