Het najaar is op dit moment in volle gang! De hoogste tijd voor een nieuwe garderobe. Ook dit najaar zijn er weer een aantal trends die wij veel zien. Nu zijn niet de vrouwen of kinderen, maar de mannen aan de beurt in dit artikel! Ik laat je graag kennismaken met de nieuwste trends voor aankomend najaar voor de mannen. Want wees nou eerlijk, papa’s die worden soms best wel wat verwaarloosd als het om mode gaat. Dus lees je mee, en help je jullie papa aan een toffe nieuwe outfit die wel meegaat met de trends?

Prints, prints en prints!

Afgelopen zomer zag je deze trend al veel, maar ook dit najaar zijn de prints weer helemaal terug. Gekke truien, T-shirts of blouses met aparte prints of een broek met een motief. Een ontzettend toffe trend, zeker voor de hippe papa! Let met deze trend wel op je dat je óf de bovenkleding, óf de onderkleding rustig houdt. Anders wordt het met drukke prints al snel erg veel. Ook winterjassen zijn er in super hippe prints, wat dacht je van deze toffe winterjas van Moncler ?

Kleur bekennen

Naast prints, zien we dit najaar ook erg veel kleur. Hippe kleuren dit najaar zijn rood, kobaltblauw, geel, oranje en groen. Combineer deze felle kleuren met een rustige kleur zoals zwart, grijs of wit. Uiteraard kun je de felle kleuren ook samen combineren, dit is natuurlijk persoonlijk! Je kunt ook kiezen voor een combinatie met deze prachtige kleuren en een toffe print. Vind je het lastig om in je dagelijkse leven kleur toe te voegen, bijvoorbeeld voor je werk? Durf het dan eens aan om een gekleurde winterjas te nemen, zoals een rode of kobaltblauwe.

Welke van bovenstaande trends vind jij het leukst voor jouw hippe papa? Nieuwste mode voor hipster papa’s shop je onder andere bij www.2trendy.nl

 

 

© Shutterstock