Inmiddels ben ik alweer bijna anderhalf jaar ondernemer! Whoop whoop. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al bijna mijn hele leven ondernemer ben (denk aan bloemen plukken uit andermans tuin om te verkopen aan de buren, tot werken als schoonmaakster op mijn 14e, en host bij de Mac Donalds zijn op mijn 16e). Maar goed, dus vanaf januari 2017 officieel via de KvK. En dat vraagt om fijne spulletjes (voor in je kantoor, voor onderweg naar een event, of zelfs naar een klant) die niet alleen handig zijn, maar ook gewoon met trots gedragen kunnen worden. Ik bedoel maar, er zijn laptopcovers, en laptopcovers. Je hebt telefoonhoesjes en telefoonhoesjes. En je hebt smartwatches, en smartwatches waarmee je de show steelt. Ik laat je vandaag een aantal items zien waarmee ik mijn BossMom leven een stuk gemakkelijker én fijner maak.

Powerbank to the rescue

Een tweetal weken geleden ging ik naar een (zelf georganiseerd) personeelsuitje (daarover later meer) met een aantal collega influencers. Hartstikke toffe tijd gehad, gegeten bij een vet hippe tent (TGI Friday), daarna naar Prison Escape geweest en daarna weer met de trein terug naar huis. Maar helaas liep het treinverkeer niet echt zoals gepland, en moesten we met bussen vervoerd worden, en allerlei andere overstappen maken dan normaal gesproken. Geen probleem zolang mijn beste vriend ‘Aai Foon’ meehelpt. Hij weet altijd de weg, brengt me naar de juiste treinen met de juiste apps en vertelt me welke mails ik nog moet beantwoorden. Dat kan namelijk heel makkelijk als je onderweg aan het werk bent. Ik ben en blijf een beetje een workaholic, dus alleen maar zitten en niksen in de trein is voor mij niet echt weggelegd. Dus ik heb de hele dag mijn vriend gebruikt, maar na minder dan de helft van de dag begon hij te protesteren dat hij wat voedsel nodig had. Tja…. Een kabeltje kun je niet zomaar overal in de muur pluggen, dus dan is een powerbank in een BossMom laptoptas wel echt een must. Met de powerbank die ik kreeg kan ik gelukkig nog uren lang verder, zonder me zorgen te maken dat ik de trein terug mis of niet kan vinden omdat mijn telefoon leeg is. Lifesafer dus, zo’n powerbank.

Smartwatch Garmin VIVO Move HR Sport

garmin vivo move sport hr rose gold Oe lala, ik kon het gewoon niet laten. Ik zat heel even op Instagram te scrollen, en ja hoor.. De marketing truc van MediaMarkt werkte. Pfff, wat zag ik daar een snoepje! Een rosé gouden met witte, smartwatch mét heartrate functie. Afgelopen twee jaar heb ik zeker vijf verschillende smartwatches gekocht, omdat ze gewoon ontiegelijk handig zijn. Je hebt niet de hele tijd je telefoon nodig, want je kunt je berichten etc lezen op je smartwatch. Nu zijn alleen de meeste smartwatches gemaakt voor mannen, of vrouwen zonder stijl. Ik weet niet wat het is, maar het is gewoon echt hartstikke lelijk spul. Gelukkig komen er steeds meer vrouwvriendelijke smartwatches op de markt, waarvan ik deze Garmin VIVO Move HR Sport in rosé goud toch echt wel heel erg fijn vind. Bovendien is het niet eens een heel erg duur exemplaar, ik telde er minder dan € 190,- voor neer. Met een gemiddelde smartwatch ben je toch al gauw rond de € 250,- euro kwijt, dus dit is echt heel fijn.

Ik zal later nog wel een keer een uitgebreidere review schrijven, want ik ben er echt mega blij mee. Maar voor nu, kan ik je alleen zeggen dat het echt een BossMom musthave is. Niet alleen kun je de tijd zien, je calorie gebruik, je hartslag en je stresslevel (echt waar!), je krijgt een melding wanneer je even moet gaan bewegen (wel zo handig als je helemaal in je creëer bubbel zit) en kun je met de ontspanningstimer even wat stoom afblazen. Deze Garmin Move HR Sport smartwatch staat trouwens ook prachtig bij elke outfit. Of ik nou aan het hardlopen ben, of naar een bruiloft ga, deze smartwatch kan altijd. Ontzettend blij mee dus! (no #spon, helemaal met mijn eigen zuurverdiende geld betaald, maar man wat ben ik er blij mee)

garmin vivo sport hr rose gold

Geen zin in een tas? Toch je geld en telefoon mee

Ik ben al een tijd op zoek naar een hoesje waar ik ook mijn bankpasje in kwijt kan. Het liefst ook wat kleingeld, maar dat bleek bijna onmogelijk. Gelukkig kwam ik erachter dat je ook gewoon telefoonhoesjes hebt die eruit zien als een soort mini portemonnee. Maar ja, daar worden ze vaak wel wat bulky en lomp van, dus dat was toch niet helemaal wat ik zocht.

Dit hoesje met Urban Jungle print kan gewoon los van het portemonneetje komen. What?! Ja echt. Dus zo hou ik, als ik alleen mijn telefoon wil gebruiken, het hoesje lekker los van de portemonnee, en als ik naar buiten ga, dan klik ik ‘m weer vast in de portemonnee. Gelijk alles bij de hand, en niet elke keer een grote (of kleinere maar nog steeds onnodige) tas mee. Vooral als ik even de kids van school moet halen vind ik het handig om niet elke keer met tas te moeten zeulen voor alleen een portemonnee, mijn telefoon en wat kleingeld. Ideaal dus.  Je kunt trouwens bij deze webshop ook bijvoorbeeld een iPhone 8 hoesje ontwerpen als jouw favoriete cover er nog niet bij staat. Maar ik vond zelf dat ze vrij veel keuze hadden, dus was erg blij met mijn monstera/palm/bananenblad cover.

Kleine monster-vriendelijke iPad hoes

Je kunt natuurlijk als ondernemende mama haast niet meer zonder tablet. Het is eigenlijk een soort van zakcomputer, een uit de kluiten gewassen telefoon, waar je ontzettend veel mee kan. Dus ook wij zijn eigenaar van maar liefst 2 tablets, waarvan er eentje eigenlijk van mij is, maar stiekem door de kids ook regelmatig wordt gebruikt. Vind ik verder geen probleem, maar ik krijg toch elke keer een halve hartverzakking als ik de #funniestkid van bijna twee jaar, met mijn geliefde iPad Air zie rond hobbelen.

Een kleine monster vriendelijke iPad hoes is dus echt een BossMom musthave. Oké, eigenlijk niet alleen maar tegen de kleine monsters, maar ook mijn eigen klunzigheid. Want vorig jaar liet ik de iPad gewoon face first op de grond vallen (huilie!!!) en was het scherm echt helemaal aan gort. Honderd euro verder ben je dan voor je weer met je tablet bezig kan. Niet echt tof, dus een val bestendige hoes is wat mij betreft dus ook echt een BossMom musthave. Deze heeft een mooie marble achtergrond met in (je raad het al) rosé goud ‘Fearless’ erop. Ik moet zeggen dat ik niet ‘fearless’ ben, maar dat ik dingen gewoon ‘scared’ doe. Soms moet je gewoon doen wat je moet doen, om erachter te komen dat in het diepe duiken veel toffer is dan te blijven pootje baden (zo, zet dat maar op je pegboard, wel met credits naar mij hè  😉 )

Ook leuk

Om de boel wat op te fleuren is een persoonlijke verjaardagskalenders echt super leuk! In plaats van een standaard printje uit de winkel, kun je ervoor kiezen om een kalender voor het hele jaar te pimpen met je eigen vakantie foto’s, of foto’s uit je vision board voor dit jaar, om jezelf gemotiveerd en gepassioneerd te houden.

Wat is jouw favoriete BossMom item?

 

Dit bericht bevat gesponsorde content en/of affiliate links. Het kost jullie niks, en levert ons iets leuks op, om weer meer toffe dingen mee te kunnen doen.