Ook weten waar je de hipste spullen vandaan haalt? Of wil je een gaaf nieuw merk ontdekken? Op Musthave Monday delen we minstens twee nieuwe producten of merken die je als Coole Ouder zou moeten hebben. Vandaag Rock & Pebble, en de commode mandjes van KipKep.

Rock & Pebble

rock and pebblesKen jij dit gave merk al? Bij Rock & Pebble verkopen ze het leukste poppenhuis speelgoed ever! Vergeet de zuurstok-roze Barbie huizen en de Hema speelsetjes (waar verder op zich niks mis mee is, tot je deze setjes ziet). Helemaal als je van minimalistisch houdt moet je een keer een kijkje nemen in hun shop.

De houten poppetjes krijg je blanco in een cool zakje (klein zwart poppenhuisje) geleverd. De ‘kleertjes’ kun je zelf opplakken en zijn herbruikbaar. Extra leuk dus, want als je er een beetje op uit bent gekeken (wat wij ons niet echt voor kunnen stellen maar je weet het nooit natuurlijk) dan trek je ze gewoon andere kleren aan. Hippe printjes die de houten poppetjes net dat beetje extra geven.

KipKep commode mandjes

KipKep is een merk van Nederlandse bodem, met als paradepaardje de Woller, een warmte kussen dat goed helpt tegen (darm)krampjes bij baby’s en kinderen. Maar hun lijn is zoveel meer dan dat! Van verschoonmatjes, tot zoogcompressen etui’s, en van XXL hydrofiel doeken tot commode mandjes. En over die laatste willen we het even hebben. Want wat zijn ze handig, en minstens net zo leuk, ze staan prachtig!

KipKep commode mandjes

Net als de andere series van KipKep is het mandje verkrijgbaar in ecru met witte stippen, of in het grijs met witte kruisjes. Het mandje is aan de binnenkant van zacht katoen gemaakt, en de buitenkant heeft een soort plastic laagje (gecoat), zodat je het gemakkelijk kan afnemen (lees, geen baby olie vlekken op je mooie mandje). Wat het mandje extra bijzonder maakt is dat er een handig ophang-systeem aan zit. Dus je kan het ook aan de stoel waar je op voed vastmaken, aan het bedje hangen, of aan de maxi cosi. Met het drukknoopje maak je het snel los en weer vast waar je het nodig hebt.