Loopfietsjes… You love them or you hate them. Het leek mij geweldig om onze kids op zon klein fietsje zonder trappers door het bos te laten crossen of sneller dan lopend mee naar de winkel te nemen. Dus een loopfiets werd het… Nou daar bleef het dus ook bij, want allebei de grote kids hebben er nog geen twintig keer op gezeten (bij elkaar opgeteld dus he! 😮 ) . Mijn kids haten gewoon een loopfiets. Dus nu nummer drie steeds wat meer kan (nee, nog niet fietsen, maar al wel draaien en rugschuiven 😉 ) ging ik op zoek naar een hippe monochrome fiets. En eentje die het liefst ook een beetje betaalbaar was. En ik heb er niet één, maar zelfs drie (!) gevonden. Allemaal nog geen € 40,- ! Dus race over en lees gauw verder.

Monochrome loopfiets voor trendy kids (en ouders)

Dus de zoektocht naar de perfecte monochrome loopfiets begon. De loopfiets die wij hadden gekocht voor onze zoon (zo’n drie jaar geleden) kostte zo uit mijn hoofd iets van € 50.- en was een echte goede deal. De prijsverschillen in loopfietsen vind ik sowieso altijd wat frappant. Waarom kost de ene loopfiets nou € 30,- en de andere bijna drie keer zoveel? Maar goed… Een monochrome loopfiets vinden is, op de Wishbone Bike na, gewoon erg lastig. Maar ik vind het toch wel handig een unisex fietsje te hebben, voor het geval babylief er ook helemaal niet naar omkijkt. Dan kan ik hem tenminste nog doorgeven of verkopen aan wie dan ook. Een buurjongetje met een roze loopfietsje opzadelen is ook zo wat.

Allereerst vond ik deze hippe koeien fiets! De vlekjes zijn zeker niet too much (zoals veel meisjesfietsen met honderdduizend vlindertjes en tierelantijntjes) en de vlekjes op het zadel geven een speelse twist. Of de witte handvaten zo’n goed idee zijn weet ik niet, want ervaring leert wel dat die handvaten het meest te voortduren krijgen. Stylisch is het in ieder geval wel 😉

Wat ‘ie kost?! € 28,50! Ongelooflijk toch! Bijna te mooi om waar te zijn.2cycle-loopfiets-koetje-1329

En dan vond ik ook nog deze cutie. Zelfde soort loopfiets, zonder vlekken, maar met zwart/wit zadel, voor dezelfde prijs.
2cycle-loopfiets-wit-1328

De fiets die je als eerste zag (met het soort standaardje erbij) is maar € 39,95. Ook niet een enorm wereld bedrag dus.

Heb jij nog een fijne monochrome loopfiets die zeker in dit lijstje thuis hoort?