In mijn zoektocht naar fijn zittende sportkleding voor mijn nieuwe project #diefatdie (wat ik ga doen met Judith van PinkPress) kwam ik bij Sans Online terecht. Ze hebben ontzettend veel merken zoals Only Play, Twinlife, object, Tom Tailor en nog veel meer. Schoenen heb ik in principe genoeg, dus ging mijn zoektocht naar fijne leggings/sportbroeken en een aantal tops. Want als je dan toch besluit weer echt elke dag te sporten, dan kun je beter een goede start hebben, met fijne kleding die goed zit. Maar nog beter… De kleding die ik uitkoos motiveert zelfs! Daarover vertel ik je alles, en natuurlijk laat ik je zien hoe ik in ieder geval een goede start voor ons #diefatdie project heb.

Wat is nou fijne sportkleding?

Waar ik vroeger een kort broekje en een tanktop ideale sportkleding vond (o gosh, ik heb dus een sportopleiding gedaan vroeger, daar zie je nu niets meer van terug 😉 ). Maar nu er iets meer spek om de benen en buik zit, vind ik een kort broekje niet meer zo fijn, en in de meeste tanktops, kun je precies zien waar nog aan gewerkt moet worden… Dus tijd om de korte broekjes even in de kast te leggen, en te kijken naar iets wat fijn zit.

Sportbroeken vind ik zelf vaak wat te warm, als je tenminste echt sport. Dan zweet ik al bij het idee dat ik moet beginnen met sporten in zulke warme fleece-achtige sportbroeken. Dus ook die standaard trainingsbroeken (die manlief ook draagt) zijn out of the question.

Leggings zijn dus een goed alternatief. Lekker rekbaar (dus daar kun je met je dikkere kont in, en daarna met een hopelijk strakke getrainde achterkant ook nog). Helemaal ideaal dus. Dan heb je saaie zwarte leggings in overvloed, en een paar knalroze. Maar ik zocht iets wat ook echt leuk was, iets waar ik niet mee kon wachten om aan te trekken. Een goed begin is het halve werk, dus een leuke workout outfit kan haast alleen maar het begin zijn van een goede workout. En dan natuurlijk een top. Geen strakke tanktop meer voor mij, maar wel iets wat niet in de weg zit. Dus ik vond een crop top die echt zo leuk was! Dus een hemdje eronder en gaan met die banaan. Een tweede top vond ik gemaakt van fijn materiaal en niet te strak. Bovendien kon ik met mijn (in verhouding) lange rug gewoon gedekt worden. Zwaar irritant als tijdens het sporten je halve blote rug te zien is….

Only Play motiveert om & tijdens het sporten

Alle drie de items zijn van het merk Only (Play). Waarom?! Omdat ze zulke gave inspirerende en motiverende items hebben! De legging had de tekst ‘Watch Me Own It’ op één van de pijpen staan. Leuk voor #fitmom selfies in de spiegel, maar ook tijdens het stretchen fijn om jezelf eraan te herinneren dat je boven de pijn en vermoeidheid staat. Go Girl!

De roze tanktop heeft een print aan de binnenkant van het shirt (daar kwam ik achter toen ik dacht dat hij binnenstebuiten zat, hahaha) in spiegelbeeld. Dus als je het shirt goed aandoet, en niet binnenstebuiten zoals ik 😉 , staat er dan ‘Without a plan it’s just a Wish – Keep Going’. Zo waar, dus echt een fijne motivatie. We kunnen wel willen dat we weer terug in het lichaam van voor drie kids zitten, maar zonder een goed plan kom je nergens…

En dan de laatste. De croptop heeft, wat mij betreft de leukste tekst! En we hebben onze hastag voor ‘ons project’ hieruit afgeleid. ‘Dear fat, prepare to die!’ O yeah baby! Al dat babyvet was leuk en aardig tijdens de zwangerschap, maar een leeggelopen buikje dat langzaam aan is volgelopen met wat vetjes hier en daar is niet echt sexy meer. Niet dat sexy het doel is, maar het zou toch fijn zijn weer te kunnen rennen en gek doen, zonder allerlei dingen te voelen ‘kwabbelen’. Of hoe je het ook zou mogen noemen. Flubberen, blubberen… Allemaal niet fijn en ook nog eens ongezond.

Dus als het project echt zo goed gaat als gepland, dan ga ik mezelf zeker nog een keer trakteren op deze motiverende sportkleding van Only Play!

Welk item vind jij het allervetst? ( 😉 )