Het is weer bijna het nieuwe seizoen, al is dat aan het weer momenteel niet echt te merken. Ik liep net nog helemaal verregend met drie kleine natte meisjes in de stromende regen. Niet echt voorjaar dus. Maar goed, de winkels zijn zichzelf aan het bevoorraden met allerlei nieuwe lente en zomer kleding. En wij laten je vandaag een fijne shop zien, Wildstore. En het fijnste? Ze hebben kleding voor baby’s, peuters, kleuters, jongens, meiden en volwassenen. Dus je hebt maar één keer verzendkosten, één website waar je hoeft te kijken, en geen gedoe en gedonder met het hele gezin meeslepen, in je jacht naar toffe kleding voor het nieuwe seizoen. We love it!

Wij showen je vandaag de nieuwste collectie, en geven je voor elke leeftijd en elk geslacht onze favoriete items. So check it out:

Baby’s

Super toffe en stoere (vlinderstrik) speenkoorden/doekjes, slabbetjes en stoere sokken, Voor baby jongens is er meer dan genoeg keuze.

Peuters

Peuters (of dreumesen ) willen altijd zo veel mogelijk bewegen, ontdekken, klimmen, klauteren, ravotten, rollen, struinen door het bos, stampen in de plas, en lekker liggend spelen met de Duplo. Oftewel, comfortabele kleding is eigenlijk wel een must. Wat dacht je van deze toffe jumpsuit?!

Fijne sneakers voor sportieve kids

Bij het mooie weer kunnen de snowboots de kast weer in, en hoeven de laarzen hopelijk niet al te vaak meer aan naar school. Dus dan is het wel heel erg fijn om wat stoere sneakers te hebben waarin je lekker tikkertje kunt doen, en kunt rond rennen op het plein.

Hippe shirts/polo’s voor de papa’s

De zon schijnt, dus de polo’s en t-shirts kunnen weer uit de kast. Een basic shirtje is eigenlijk altijd goed. Zo kun je m naar je werk dragen onder een overhemd, of je doet er een pullover over heen, een net vest. Ben je thuis, dan kan een basic shirt prima onder je trainingsjack, of gewoon zo.

Frisse jurkjes

Yeah!! De maillots mogen weer boven in de kast worden gelegd, of achter het schot. Voorlopig zijn die niet meer nodig. Tijd voor panty’s of zelfs blote benen…. Shine met je afgetrainde benen, of je dood normale melkflessen. Het maakt eigenlijk niet uit, want met een jurkje als deze straal je sowieso!

 

 

 

 

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud