Zijn jullie toe aan een romantisch weekendje weg zodat jullie heerlijk kunnen opladen? Als ouders zijn jullie er altijd voor jullie kinderen. Je doet ze in bad, je kookt voor ze en brengt ze naar school. Nooit hebben jullie het gevoel dat er teveel van jullie wordt gevraagd. Maar ook jullie hebben als papa en mama rust nodig. Willen jullie als ouders ook even tijd voor jullie zelf zodat jullie weer helemaal kunnen opladen? Na deze tips kunnen jullie er weer met volle moed tegenaan. Tijd voor romantiek!

Kasteel overnachting

Waan jezelf een jonkvrouw en ridder in een heus kasteel! Je hoeft er niet eens heel erg rijk voor te zijn om je tegenwoordig helemaal in luxe en historie te kunnen begeven. Je boekt gewoon een heerlijk hotel, dat gevestigd is in een prachtig monumentaal pand, een kasteel. Sommige kastelen zijn groots en indrukwekkend, anderen zijn juist wat kleiner van stuk en daarom misschien nog wel net een stukje romantischer. Als je van geschiedenis houd dan is dit natuurlijk the place to be, als je een goede indruk wil maken op je liefde, maar ook voor de wat minder historische types een prima plek om eens heerlijk met z’n tweeën te ontspannen en genieten van elkaar (en de rust  😉  ).

kasteelovernachting

Hotelovernachting met bubbelbad

Echt ontspannen begint natuurlijk met een heerlijke wellness overnachting. Of wie weet zelfs wel een hele wellness dag. Misschien ben je zoals ik meer een type dat houd van rust en niet teveel mensen om zich heen (speciaal als ik wil ontspannen!) dan is een wellness centrum met nog 80 anderen misschien niet echt iets voor je. Kijk daarom eens gewoon of het hotel waar je in slaapt niet gewoon een heerlijke wellness optie heeft. Sommige hotelkamers zijn er met heuse jaccuzi’s, hottubs en regen/zon douches. Wij hebben zelfs een keer overnacht in een hotel met een Turkse stoomcabine, heerlijk ontspannen, vooral als je wat last hebt van verkoudheid nu met al die virussen die in de lucht hangen.

In ieder geval kun je dus prima een druk wellness centrum vervangen door een hotelkamer te zoeken met in ieder geval een bubbelbad, en misschien zelfs wel meer. Sommige hotels hebben trouwens ook de optie om een privé massage te boeken, of de sauna voor een uur voor alleen maar twee personen te boeken. Heb je dus het ‘hele wellness centrum’ voor jezelf. Heerlijk toch?! Even helemaal bijkomen van de slapeloze nachten, snotneuzen, poepluiers en úren met de kleine op de arm rondlopen. Echt even relaxen…

Secret Hotels

Zijn jullie klaar voor een verassing? Het is tijd om jullie rol als mama en papa voor een weekendje op zij te zetten. Tijdens dit weekend in Nederland worden jullie namelijk verwend door luxe en ontspanning. Alles aan dit weekendje weg is geheimzinnig. Het enige wat je doorgeeft is een stad naar keuze en de datum dat je wilt vertrekken en terugkomen. Je kunt ook kiezen voor steden in Duitsland. Deze weekendjes weg zijn erg populair en zal gegarandeerd een succes worden. Natuurlijk heb je als ouders het liefst alle touwtjes in handen, nu is het tijd om deze los te laten. Hier gaan jullie van genieten!

 


© Shutterstock

Dit bericht bevat gesponsorde inhoud