Was jij ook zo’n puber waarvan de hele muren beplakt en bedekt waren met je favoriete tieneridool? Of met honderden foto’s van jouw en je beste vriendin. Selfies zijn helemaal in, maar wat heb je eraan als je ze alleen op je telefoon hebt? Veel toffer is om gewoon een grote collage te maken, of je favoriete band bijna levensgroot aan de muur te hebben hangen. En hoe gaat dat beter dan een fotocanvas? Je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Zoek je naar iets stoerders? Dan is een foto op aluminium of hout een perfecte oplossing!

Foto op canvas

Ook wij hebben thuis een aantal foto’s op canvas. Bij gebrek aan tijd/zin/energie om foto album te maken, is een grote canvas print een goede oplossing. Toch een mooie foto goed in de spotlights, en vaak van prachtige kwaliteit. Je bestelt ze makkelijk via Webprint, FotoOpCanvas.nl, HerinneringenOpLinnen en nog veel meer.

Foto op hout of aluminium

Als je gaat voor een wat meer natuurlijke look, dan kies je voor een foto op hout. Dikker, en de print ziet er net wat grover uit. Echt iets voor een jongenskamer of op een kantoor. Of je kiest voor aluminium. Zelfs geborsteld staal is tegenwoordig mogelijk. Eigenlijk kun je tegenwoordig bijna overal een foto op zetten. Maar een tienerkamer pimp je in een handomdraai met een toffe foto.

Kies je voor een groot formaat, of juist voor een paar kleinere canvassen. Bij sommige bedrijven kun je ook een hele bups foto’s uploaden om daar vervolgens automatisch een collage van te maken. Dus dan hoef je niet te kiezen tussen al je pubers selfies en food foto’s. Je print ze gewoon allemaal 😉 Ophangen is ook niet moeilijk, het kost je misschien twee minuten. En wat ik zelf het allerfijnste vind. Je puber hoeft helemaal niet handig te zijn om toch zijn eigen kamer te kunnen pimpen. Geef ze een computer, een kabel voor hun telefoon en een paar spijkers en een hamer. Zodra het canvas binnen is kan hij aan de slag. Hou er wel even rekening mee dat het bij de meeste bedrijven een dag of 5 duurt voor het bestelde canvas binnen is. Dus heb je zo’n jongen in huis die zich altijd verveelt tijdens de vakantie…. Bestel dan nu vast een canvas, zodat hij tijdens de voorjaarsvakantie in ieder geval één klusje kan klaren.

 

 

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud