Wij kwamen zulke leuke minimalistische geboortekaartjes tegen, met een fijn Scandinavisch tintje, dat we ze met je moesten delen! Deze geboortekaartjes zijn er in drie series, Woodland, Watercolor en de customizeble kaartjes met foto van je kleine. Kijk mee, en vertel mij welke jij het allerleukste vind 😉

Geboortekaartjes met foto

Helemaal persoonlijk is natuurlijk een geboortekaartje mét foto van je kleine, of van jullie nieuwe gelukkige gezin.  

Hierboven zie je een foto geboortekaartje uit de watercolor collectie. Onderstaande geboortekaartje is ook weer helemaal aan te passen naar wens.

Woodland collectie geboortekaartjes

Als je houdt van zelfgemaakte illustraties die ook nog eens unisex zijn, dan is de Woodland collectie helemaal wat voor jou. Je kiest tussen het lieve beertje of de schattige vos. Ook kun je helemaal zelf kiezen welk lettertype je wilt. Ga je voor een stoer lettertype of eentje met een wat sierlijke krul…. Je weet wat het beste bij je kindje en jouw nieuwe gezin past. De geometrische vormen die op de achtergrond staan zijn er in mint en zalmroze. Je zou zeggen dat je dus een jongens- of meisjeskaart kiest, maar wie zegt dat je voor een meisje geen mint kleurig kaartje kun kiezen… It’s all up to you.

Watercolor geboortekaartjes

Ik wilde dat ik het zelf zo mooi kon maken! Watercolor geboortekaartjes zijn helemaal hot en happening, en dat is niet voor niks. We willen weer mooi handwerk hebben. En een geboortekaartje met watercolor blijft voor altijd een mooi aandenken aan één van de mooiste dagen van je leven. De geboorte van je kindje.

De watercolor geboortekaartjes zijn er in verschillende kleuren, en je kunt op elk kaartje een eigen forest friend uitkiezen. Een egeltje, vosje, beertje, konijn of een vogeltje. Het kan allemaal. O en tijdelijk krijg je bijpassende sluitstickers voor op je enveloppe erbij!

Bijpassende sluitstickers

Je enveloppe dichtlikken is zó 2016! Sluitstickers zijn hygiënischer, smaken niet vreselijk en zijn stukken hipper! Je besteld ze met de naam van je kleine, of met een leuk Woodland vriendje.

Bovenstaande sluitsticker is dus een ‘standaard’ design, maar je kunt in plaats van het hartje ook de naam van je kleine erop laten drukken.