Wij gaan weer verhuizen. Nou ehm… De meisjes gaan weer verhuizen. Gelukkig blijven al onze meiden wel bij ons wonen, en gaan ze alleen van kamers wisselen. Eerst lagen de twee kleinste meisjes bij elkaar op de kamer, maar dat werkte gewoon niet. Ze hielde elkaar uren wakker, en sliepen erg slecht. Het was zo goed gepland in theorie, maar de praktijk wees anders uit. Daarom verhuisde baby-lief naar mijn kantoor, en sliep onze tweede dochter alleen in de meisjeskamer. Aangezien ik vanaf huis werk, heb ik mijn kantoor eigenlijk wel nodig. Maar daar slaapt de baby nu, dus ging ik maar weer vanuit de woonkamer op de bank aan het werk. Niet ideaal, en daarom werdt het tijd voor een nieuwe oplossing. De twee grootste meiden gaan bij elkaar op de kamer slapen en de kleinste krijgt de kamer van haar oudste zus, op zolder. En ik krijg mijn kantoor weer terug! Whoop whoop!

Daarom werdt het tijd om te kijken naar wat toffe posters, omdat je met posters heel goed en makkelijk een kamer kunt aankleden. Je kunt posters makkelijk om wisselen, en het neemt minder dan vijf minuten werk om alles klaar te krijgen. Heel anders dan elke keer een andere kleur op de muur te moeten doen, of een ander behangetje op te hangen. Ook erg leuk hoor, maar ik heb eerlijk gezegd geen zin om met alle winden mee te waaien. De ene keer vind dochterlief dit leuk, en drie dagen later vind zij wat anders weer leuk. Daarom zijn posters dus echt dé oplossing, speciaal voor wispelturige kids.

Wij mochten van Desenio een aantal posters uitkiezen, en kozen ook voor een posterhanger van hout. Je weet wel, van die houten latten waardoor het net oude schoolposters lijken.

Grappige prints op de meidenkamer

Zelf vind ik foto’s van de natuur erg mooi, maar het is voor meiden ook wel erg leuk om ook iets in hun kamer te hebben wat een beetje apart is. En daarom kozen we voor een leuke herten poster. Maar niet zomaar een hertje. Deze Bambi girl heeft een schattig strikje op, wat het weer meer een uniek exemplaar maakt.

Het herten postertje zit in een lijst van Desenio, wat ik zelf super handig vond. Zo hoefde ik niet ook nog naar een andere (fysieke) winkel voor een fotolijst.

En zoals je ziet hebben we ook een mega grote hilarische poster gekozen van een Candy Cactus met allemaal spekjes eraan. Zo wordt dit stekelige groene ding, in eens een zoete, softe plant wordt. De lichtroze achtergrond matched weer perfect met de rest van de meidenkamer, die we overigens binnenkort een make-over gaan geven.

En ik heb ‘m ook even in onze slaapkamer neergezet. Want eigenlijk vind ik deze cactus poster ook wel heel erg tof. En eerlijk is eerlijk, hij stond er best wel heel erg leuk. Dat vind ik dan wel weer handig aan grote posters. Je kunt ze zo verplaatsen, en ergens anders neerzetten.

Kies je voor een statement behang, dan kom je er niet makkelijk vanaf, en even verplaatsen gaat al helemaal niet. Dus als je zoals wij een aantal kale witte muren hebt, dan vrolijk je die makkelijk op met wat toffe posters, en kun je makkelijk en snel wisselen.

Stoere dinosaurus schoolplaat

Omdat ik niet alleen voor de meiden wat wilde uitkiezen, koos ik voor zoonlief voor de dinosaurus poster voor op zijn kamer. Meneer heeft al een tijdje een grote liefde voor dino’s en Jurrassic World. Dus een toffe en leerzame poster kon niet meer ontbreken in zijn kamer.

 

 

 

Posters en lijsten van DESENIO. Met de code “COOLEOUDERS” krijg je 25% korting op posters, van 28 t/m 30 augustus* Voor meer inspiratie kun je Desenio volgen.*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.