Waar oud roze en wit in ons huis de boventoon voeren, ben ik steeds eer gaan houden van rosé gold! Het begon allemaal met een nieuwe iPhone die ik kreeg (rosé goud natuurlijk), daarna volgende een smartwatch (die helaas niet meer werkt  🙁  ) en beetje bij beetje kwam er steeds meer rosé goud het huis in sluipen. En ik moet bekennen… het is niet alleen een vrouwelijke kleur, maar dat het best goed staat in een wat industriële omgeving. Perfect dus voor een huishouden waarin zowel een vrouw zoals ik, en een man zich in thuis kunnen voelen. Dus ik dacht…. Vanaf nu ga ik af en toe mijn ‘favorite things’ zo af en toe delen.

En dan moet ik natuurlijk beginnen bij wat hippe rosé gouden items!

Prachtige Proud Mama armband & zwangerschapsketting

Als je zoals ik kids hebt (en ik mag zeggen dat ik er best wel wat heb ondertussen), dan kun je niet anders dan trots zijn op die koters. Af en toe halen ze misschien het bloed onder je nagels vandaan, maar je zult altijd trots op ze zijn. En vlak na de bevalling kun je trots zijn op jezelf, dat je zo’n prestatie hebt geleverd! Daarom het merk Proud Mama.

Deze toffe bangle is gemaakt van zilver en heeft een rosé gouden laagje. Erin gegraveerd is heel minimalistisch en veelzeggend de woorden ‘Proud Mama’. Met veel trots draag ik dus af en toe deze bangle.

Ook kregen we een prachtige zwangerschapsketting van Proud Mama toegestuurd. Met het kleine belletje in het bolletje heeft je baby altijd een fijn geluidje om zich heen. Zelf vond ik hem echt prachtig staan op een dikke bolle ronde buik (die momenteel meer een leeggelopen ballon flubberbuik is 😮 ) maar hij kan ook prima als je niet meer zwanger bent.

Rosé horloge van slechts € 4,99

Ja je leest het goed. Dit simpele maar mooie en minimalistische horloge in mijn favoriete kleur kostte geen drol. Ik liep weer eens door de Action te dwalen (voor sokken, en ik kwam thuis met ……. een heleboel meer  :p  ) en daar viel mijn oog op dit horloge. De smalle ‘leren’ band mét glitters maakt het een fijn model om te dragen. Want met die smalle polsjes van mij zijn de meeste horloge gewoon wat aan de lompe kant. Deze niet, en dat hij ook nog eens in rosé goud was maakte dat ik hem wel moest kopen!

Gepersonaliseerde rosé armband met alle kids

En dan kreeg ik van KAYA sieraden de kans om een prachtig gepersonaliseerd sieraad uit te kiezen. Sinds een tijdje hebben ze heel veel sieraden niet alleen maar in zilver en goud, maar ook in …. je raad het al. Rosé goud! Yiehaaaah! Dus heb ik even rondgesnuffeld en al snel zag ik dit prachtige sieraad. Een mooie armband, waar maar liefst vier bedeltjes aan konden. Op die bedels heb ik zowel voor- als achterkant laten graven. De voorkant met de namen van de kids, en op de achterkant hun geboortedatum (handig als je de huisarts belt, en even de geboortedatum kwijt bent  😉 Ik ben er echt super blij mee, want zo heb ik de kids eigenlijk altijd bij me. Het sieraad is trouwens met de hand gegraveerd dus echt super persoonlijk. Daarbij doet Tanja vaak een handgeschreven briefje bij je bestelling, en krijg je er een mooi zakje én poetsdoekje bij. En dat allemaal binnen een weekend klaar. Petje af hoor! Dus als je nog een Sint cadeau zoekt, dan ben je nog op tijd.

Oja, ik zie net dat je bij een bestelling vanaf € 40,- er zelfs een prachtigen zilveren armbandje t.w.v. € 25,- bij krijgt! Shoppen dus!!! Ook erg leuk als kraamcadeau of doop cadeautje.

Eigenlijk heb ik het nu nog niet eens gehad over mijn andere favoriete rosé item, namelijk mijn iPhone SE!! Ook rosé en ik gebruik hem elke dag (honderdvierentwintig keer  😉  ) Maar goed, dat komt misschien nog wel een keertje.

 

Ben jij ook helemaal verliefd op de rosé trend? Let me know!!

 


Dit is artikel is een samenwerking met horloge.nl , KAYA sieraden en Zwangerschapssieraden.nl