Dat ik alleen maar in de sale shop dat wisten jullie misschien al wel. Ik vind het gewoon doodzonde om geld uit te geven aan kleren die een paar weken later nog niet eens de helft kosten. Dus regelmatig struin ik het internet af op zoek naar de beste koopjes, de leukste hebbedingetjes en de beste sale.

Sale shoppen en het goede doel steunen? Hoe doe je dat?

Maar nu is er een nieuw initiatief! In de sale shoppen en tegelijkertijd een goed doel naar keuze steunen! Oké even een ding tegelijk. Via 1korting.com kun je dus zelf een goed doel kiezen dat je wilt steunen met je aankopen. Bijvoorbeeld het Rode Kruis, WWF, KWF Kankerbestrijding of Natuurmonumenten.  Je kunt ook zelf een goed doel toevoegen waar je jouw donatie aan wil doen.

Als je een leuke kortingscode vindt na het inschrijven, dan kun je klikken op de groene knop en er gelijk gebruik van maken. Omdat je besteld via de webshop met die kortingscode ontvangt 1korting.com een commissie. Houden ze dat helemaal voor zichzelf? Nee, ze geven over elke commissie een percentage aan het goede doel.

Simpel gezegd? Jij maakt gebruik van de kortingscodes die de website biedt, zij krijgen bijvoorbeeld € 0,80 cent commissie, en daarvan schenken zij weer 10% aan het goede doel.

1korting.com

Welke shops doen er mee?

Om kort te zijn… een heleboel! Je kunt het zo gek niet bedenken. Van Bol.com tot Flix bus, van de Hema tot aan D-reizen. Het staat er allemaal tussen. Klein nadeel vind ik dan wel weer dat de hippe en vrij nieuwe webshops nog niet in het systeem staan, maar goed. De SALE aanbiedingen van de grotere winkels doe ik dan liever via dit nieuwe initiatief dan ‘gewoon’. Al gaat het misschien om een paar cent, als ik met mijn online aankopen een goed doel kan steunen, dan doe ik dat graag.

 

Zou jij via een initiatief als deze je online aankopen doen?

 


gesponsord