We zijn aan het hoppen!! En je kunt deze keer bij maar liefst 30 andere mamabloggers een toffe prijs winnen   🙂   Een bloghop?!
Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Amanda naar mijn blog gehopt. (Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de sinterklaashop helemaal rond maakt.) Ik verwijs je straks door naar de blog van Krystle en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Sinterklaashop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Sinterklaashop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

De Grimm’s kleine regenboog

Bij ons maak je vandaag kans op de wereldberoemde regenboog van Grimms. Nee helaas, we hadden geen budget om de grote regenboog weg te geven, maar dat drukt de bouwpret zeker niet. Met de kleine regenboog kun je namelijk ook heel veel kanten op.

Ken je Grimms regenboog nog niet?! Deze kleine regenboog van Grimms is gemaakt van duurzaam hout, geverfd in mooie primaire kleuren. Met de boog kun je niet alleen stapelen, maar ook bouwen de hoogte in, of je maakt van de halve cirkels hokken. Of je gebruikt de halve cirkels als kleine wip/schommel voor je speelgoed. Eigenlijk kun je er ongelooflijk veel kanten mee op. En het allerleukst? Je kunt deze week dus zo’n tof item winnen voor je kids! Als je daarmee geen goede indruk achterlaat tijdens deze feestdagen….

WIN: Grimms kleine regenboog

Meedoen is makkelijk (daar houden we van) en kan tot en met zondag 26 november. Op maandag 27 november maken we de winnaar bekend, middels een email of prive bericht via Facebook. Zorg er dus voor dat je een geldig adres in vult, zodat we deze toffe regenboog naar je toe kunnen sturen.

  • Like ons op Facebook en laat daar (of hier onder het blog bericht) een reactie achter
  • voor meer win kansen, volg je ons ook op Instagram of Twitter, of je leest mee via BlogLovin’

Hop Hop Hop, door naar de volgende

Als je graag iets geks doet, dan kun je achteruit gaan hoppen, en kom je uit bij Amanda van ‘KiDDoWz‘.

Maar de meeste mensen zullen gewoon vooruit willen hoppen, dus dan kun je door naar Krystle, van de mamablog ‘BatBoy‘.

 

EN DE WINNAAR IS : INGRID Gefeliciteerd!