Wist je dat meer dan de helft van ‘onze coole ouders’ mannelijk is?! Daarom vonden we het de hoogste tijd voor een gave mannen-actie. Je maakt deze week namelijk kans op één van de prachtige en stijlvolle Calvin Klein overhemden, (t.w.v. maximaal € 89,95) via Facebook en Instagram. Slim fit, strak ontwerp en een fijne basic voor elke goede outfit. Of je nou naar je werk gaat, of  een datenight met je lady hebt. Misschien kun je wel een nieuw overhemd gebruiken voor je Valentijns diner. Eigenlijk is er altijd wel een goede reden voor een fijn overhemd.

Hemden maken de man

Volgens mij maakt het niet uit welke vrouw je vraagt… Maar mannen in pak of uniform worden altijd wat meer gewaardeerd, dan die in shorts en een baseball shirtje. Dat kan natuurlijk alleen maar komen omdat een overhemd iets uitstraalt. Een bepaalde flair heeft. En bovenal, een goed overhemd laat zien dat je goed voor jezelf zorgt. Maar wat maakt een overhemd nou een goed overhemd?

Slim fit overhemden accenturen alle afgetrainde sixpacks, of je family pack 😉 Dus ik zou zeggen, een slimfit overhemd is prima tot je een maat of 38 (L) hebt. Of je moet ervan overtuigd zijn dat je wederhelft zit te wachten op een geaccentueerde bolle buik (haha).  Over het algemeen zeggen ze dat slimfit vooral voor jongere mannen is, maar mijn man van 35+ kan nog prima in een slimfit overhemd.

Niet elk overhemd is natuurlijk geschikt. Wat ik heb geleerd is dat het heel fijn is als een overhemd makkelijk te strijken is. Zo heb ik van manlief een overhemd dat echt gewoon bijna 10 minuten neemt om gestreken te worden. Gelukkig zijn de overhemden van Calvin Klein gemaakt van katoen in een strijkvriendelijke kwaliteit (extra easy care). Dit houdt in dat de stof de hele dag door mooi glad blijft en na het wassen minimaal gestreken hoeft te worden. Hiermee heeft ieder hemd van Calvin Klein een hoog draagcomfort en haast geen onderhoud. Dus mocht je ooit beslissen zelf een overhemd te kopen, let daar dan alsjeblieft op. Daar maak je dan niet alleen jezelf blij mee, maar ook je vrouwtje.

Wist je trouwens dat de overhemden van Calvin Klein per maat één boord maat hebben? Sommige merken hebben twee boordmaten, maar deze overhemden dus niet.

Er zijn veel verschillende soorten overhemden beschikbaar, maar allemaal zijn ze toch basic. Prima te combineren met elk kostuum, en elke broek die je al in de kast hebt hangen.

Meedoen met de win-actie kan deze keer alleen via Facebook en Instagram. Dus hop over, en doe mee.

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud