Vandaag bekijken we een stoere jongenskamer. Simpel, niet teveel kleur maar toch super stoer. De kleuren die gebruikt zijn zie je meestal terug in “Amerikaanse” kamers, of “Navy” kamers. Maar het rood, wit en blauw zijn in deze kamer op een hele andere manier toegepast. Lees en kijk maar snel verder

ReLocatedLiving_Bedroom1_38-copy

Het bureau is gekocht op een rommelmarkt voor slechts €40,00. Door de donker bruine kleur steekt deze goed af in de kamer, zonder af te leiden. Omdat het gemaakt is van robuust hout past het wel in een grote jongens kamer.
Het grijze stoeltje is opgeknapt en de gereedschapsbox maakt het bureautje af. Door weinig op het bureau te zetten oogt het rustig. Lekker alle rommeltjes in de lades doen.


ReLocatedLiving_Bedroom1_36-copy

De simpele rode lamp geeft net een pittig tintje in deze kamer. Omdat de muren verder een lichte egale kleur zijn  gebleven kun je met accessoires knallen. De letter J kun je kopen bij bijv. Xenos, Intratuin, Tuinland. Zelf verven in de gewenst kleur. Door wat stoere knallende accessoires toe te voegen aan deze jongenskamer wordt het met de lichte kleuren niet te soft.

ReLocatedLiving_Bedroom1_37-copy

Het witte dressoir was te koop bij Ikea, maar helaas niet meer in de collectie. De fotolijsten zijn van Ribba (Ikea) en laten de tekeningen mooi uitkomen op de muur. Daar kun je elke maand weer de mooiste kunstwerken in kwijt. Plaats de leukste speelgoed items op de kast om er een persoonlijk tintje in te brengen.

ReLocatedLiving_Bedroom1_31-copy

Op de grond ligt een vloerkleed met daarop de Union Jack. De kledingkast ingebouwd met daarvoor twee eenvoudige deuren. Geen rondslingerende kleren meer.

    ReLocatedLiving_Bedroom1_30-copy

Een overzicht van de kamer. De gordijnen zijn zelfgemaakt. Het stopbord boven het bed kun je kopen in diverse webshops.

ReLocatedLiving_Bedroom1_20-copy


De foto’s van deze kamer zijn gemaakt door  Isa Dora